Cu ocazia Zilei Poliţistului de Penitenciare, 29 iunie, Penitenciarul Gherla îi invită pe cei care doresc să cunoască o parte din activitatea poliţiştilor de penitenciare să participe la „Ziua Porţilor Deschise”.

 

Înscrierile  se fac la numărul de telefon 0741265787, în intervalul orar 8:00-13:00.

Activitatea se va derula în data de 29 iunie 2023, la sediul Penitenciarului Gherla, în intervalul 09.00 -10.00 (seria I) și 10.30 – 11.30 (seria 2).

Pentru ca activitatea să respecte prevederile legale privind accesul în penitenciar, persoanele care vor vizita penitenciarul sunt obligate să îşi dovedească identitatea cu cartea sau buletinul de identitate, cartea de identitate provizorie, cu paşaportul sau cu orice alt act cu fotografie, emis de o autoritate a statului ai cărui cetăţeni sau rezidenţi sunt.

De asemnea persoanele vizitatoare nu au acces cu aparate de filmat, de fotografiat, telefoane mobile, componente şi accesorii ale acestora ori alte dispozitive care au funcţii de înregistrare/redare/transmitere date, aparate gps, ceasuri inteligente, alcool sau în stare de ebrietate.