ALEGE ACUM CEL MAI INSPIRAT DESIGN PENTRU CASA TA!

TONIMOB reprezintă un patrimoniu al dedicației și creativității atunci când vorbim de arta de a produce mobilier. Producem mobilier de lux, piese din lemn masiv și seturi de mobilier, mobilă pentru casa ta, hoteluri și restaurante, combinând elemente de design clasic și contemporan.

Calitatea se naște din manevrarea cu măiestrie a frumosului lemn masiv, prin integrarea perfectă a tehnologiei avansate și din acele atingeri delicate de la final. Detaliile sculpturale și alte finisaje speciale sunt lucrate manual, pentru a reda acea atingere personală.

Cu ani de experiență în producția de mobilă, aducem ceva nou în lumea designului mobilierului clasic.

Creativi, inspirați și originali, stilul nostru inconfundabil aduce tradiționalul și modernul împreună în modele marca TONIMOB.

Îmbinăm materiale precum lemnul masiv, plăcile de lemn, elemente de masiv stratificat și finisaje de excepție, astfel tot ceea ce noi producem aduce un sentiment autentic de piese de lux, de calitate superioară.

TONIMOB – Folosim tehnologii moderne de ultimă generație, oferim calitate superioară, livrăm rapid, mobilier de înaltă calitate, la prețuri accesibile.

Îți stăm la dispoziție pentru orice comandă sau nelămurire legată de produsele noastre.
Pentru mai multe informații ne puteți contacta la numărul de telefon afișat mai jos sau ne puteți vizită la magazinul nostru.

Str. Mărășești nr.19A
loc. Dej, jud. Cluj

0766 253 511

contact@tonimob.ro

PROGRAM:
Luni-Vineri 8 – 17
Sâmbătă 8 – 13
Duminică închis