PRO NUTRITION – PARTENERUL TĂU ÎN OBȚINEREA PERFORMANȚELOR FITNESS!

Dacă ești pasionat de fitness și îți dorești să obții rezultate remarcabile, ProNutrition  este partenerul de încredere care te va ajuta să-ți atingi obiectivele!

BACK TO GYM

Pregătește coșul de cumpărături  și vino pe data de 30 și 31 AUGUST 2023 ( Joi și Vineri ) pentru a beneficia de – 25 % REDUCERE la toate produsele achiziționate, indiferent de valoarea lor !

Oferta este valabila în limita stocului disponibil.

– 40 % REDUCERE ! Protein bar – toate aromele

DynamitePack

Un stil de viață sănătos înseamnă o dietă echilibrată, hidratare, sport și nu în ultimul rând suplimente. Alege produde de calitate atunci când îți dorești rezultate pe măsură.

HydroPro

Energie de dimineața cu o cafeluță și proteina cu aceeași aromă de coffee care să-ți redea savoarea unei cafele. Bucură-te de un trup de invidiat incluzând în rutina ta HydroPro.

GFX-8, WPI

Știm cu toții că pierderea în greutate nu este un proces simplu. Necesită timp, efort și, mai presus de toate, un plan bine gândit. Și în acest plan, rolul proteinelor este esențial.

Pentru a sprijini creșterea masei musculare, alege suplimente nutritive de calitate, precum proteine masa musculară și produse de top precum GFX-8 și WPI.

Alege WPI atunci când îți dorești cele mai bune rezultate, indiferent că este vorba despre slăbire sau masă musculară. WPI prezintă un conținut proteic de cel puțin 90%. Disponibil acum în 4 arome :

  • Căpșuni
  • Vanilie
  • Ciocolată
  • Căpșuni & Pepene

Calitate superioară garantată !

Fie că este vorba despre proteine, vitamine sau alte suplimente, fiecare produs este supus unor riguroase teste de calitate pentru asigurarea că îndeplinesc cele mai înatle standarde.

Astfel, poți avea încredere că, alegând produsele Pro Nutrition, obții calitatea și eficacitatea pe care le cauți.

Gamă variată de produse

Indiferent de obiectivele tale, Pro Nutrition îți pune la dispoziție o gamă largă de produse care să te ajute să-ți maximizezi performanța.

Doza de energie și vitamine cu tablete masticabile, ușor de administrat. Mg + B6, Ca + D3, B complex, Fe. Te vitaminizezi și te bucuri de gustul unor fructe proaspete și delicioase.

Omega3

Bucură-te și tu de beneficiile Omega3 și nu uita să-l incluzi în rutina ta zilnică. Acest supliment poate ajuta la îmbunătățirea sănătății inimii, la menținerea sănătății creierului și a sistemului nervos și la reducerea inflamației.

Collagen Peptides

Din rutina ta zilnică NU trebuie să lipsească Collagen Peptides. Ajută la menținerea sănătății părului, pielii, unghiilor, oaselor și articulațiilor, respectiv poate îmbunătății starea de bine.

Pronutrition Bar

Îți dorești o gustare bogată în proteine și vitamine, dar care să fie și super delicioasă ?Batoanele Pronutrition Bar, diverse arome, sunt alegerea ideală oriunde te-ai afla. La sală, la birou, într-o excursie pe munte sau chiar și în trafic.

Ce aromă îți alegi azi?

 

Locaţie :

DEJ, STR. ALEEA TOMIS, NR. 1

Program :

LUNI – VINERI 8:00 – 16:30

Pentru informaţii suplimentare ne puteţi contacta la :

0741 233 890

sau pe Facebook : Pro Nutrition Magazin Dej