Descoperă medicamentul antistres natural by Z Tour

Vă oferim vacanțe oriunde în lume : croaziere, circuite, vacanţe exotice, chartere de vară, safari ,vacanţe individuale, city break.

Chartere 

Nu rata ofertele noastre speciale pentru chartere! Fie că îți dorești o escapadă rapidă sau o călătorie plănuită pe termen lung, avem oferta perfectă pentru tine. Nu aștepta – locurile sunt limitate!

Îți oferim posibilitatea de a-ți alege combinația preferată pentru city break-ul tău!

Fie că îți dorești o escapadă într-un oraș vibrant și plin de viață sau te tânjești după o retragere liniștită într-un oraș mic și cochet, avem pachetul perfect pentru tine.

Dubai

Pregătiți-vă micuții pentru o aventură de neuitat în Dubai, timp de 8 zile, în cadrul ofertei noastre ‘Vacanta Copiilor’! Parcuri tematice fascinante, plaje cu nisip auriu și o lume de minuni moderne – un paradis pentru copii, ce oferă divertisment nesfârșit și amintiri neprețuite!

Plecare din Cluj-Napoca in data de 30 octombrie 2023, hoteluri de 4 stele si 8 zile de vis la doar 918 EURO / persoană in cameră dublă.

Maldive

8 zile de rai pe pământ! Ztour te invită să evadezi într-un paradis tropical unde cerul albastru întâlnește marea turcoaz. Bucură-te de plajele cu nisip alb, apele cristaline și snorkeling printre recifele de corali colorate. Lasă-ți amprenta pe insulele de vis din Maldive!

Plecare din Bucuresti in data de 5 octombrie, hoteluri de 4 stele si 8 zile de vis la doar 1392 EURO / persoană in cameră dublă.

Bahamas

Deschide-ți sufletul către paradisul tropical al Bahamas! Cu Ztour, te invităm să te bucuri de 8 zile de lux și relaxare, explorând plaje cu nisip alb, ape cristaline și recife de corali strălucitoare. Fie că visezi la aventură sau liniște, Bahamas are tot ce-ți dorești. Rezervă acum oferta noastră și transformă visul în realitate!

Parcuri de distracții!

Sărbătoriți copilul din voi cu o aventură magică în cele mai incitante parcuri de distracții! Cu o varietate de călătorii palpitante și spectacole uimitoare, amintirile pe care le veți face sunt cu adevărat de neprețuit.

Puteţi rezerva vacanțele online pe: ztour-travel.ro .

Vă așteptăm în agențiile Z Tour din Cluj Napoca , pentru consiliere onestă , oferte competitive şi profesionalism.

Fii gata să te relaxezi și să te încarci cu energie pozitivă .

Z Tour te așteaptă cu oferte săptămânale

Informaţii la numărul de telefon :

0364 643 000

Locație:

Iulius Mall – parter, Cluj-Napoca

Site web: www.ztour-travel.ro

Z Tour este întotdeauna la înălţime.