Super Moș Crăciun. Spectacol de Crăciun pentru copii la Dej!

Ho ho ho, Moș Crăciun cel adevărat vine la DEJ împreună cu prietenii săi în cel mai frumos spectacol de Crăciun, dedicat celor mici și celor mari.

În pragul Crăciunului, sosesc cu el și ajutoare de nădejde, cei mai îndrăgiți șoricei ai copilăriei. Toți sunt în așteptarea colindătorilor care o să le umple casa de bucurie, așa că deschideți și voi porțile pentru a colindă împreună cu Albă ca Zăpada și Prințul, precum și invitații surpriză, cele mai noi personaje din desene animate iubite de copii (actori costumați care personifică personajele).

Și chiar dacă un personaj viclean va încerca să fure magia zilelor de sărbătoare, nu vă faceți griji! Eroii își unesc puterile pentru ca binele să triumfe. Moș Crăciun și spiridușii lui le vor da o mână de ajutor.

Te provocăm să zâmbești sincer, să dansezi, să cânți și să îți faci amintiri memorabile alături de noi!

Durata spectacolului: 60 minute

Biletele se găsesc online pe Eventbook.ro , IaBilet.ro , goldenparty.ro și la sală zilnic de la reprezentantul local Marius,  telefon: 0746 673 691

Scenariul și Regia : Sabina Arsenie
Muzica : Gabriel Arsenie
Coregrafie: Rareș Valea
Producător: Golden Party
Spectacol pentru audiența +2

Locația: Centrul Cultural Arta DEJ – str 22 decembrie 1989, Dej
Data : luni, 04 Decembrie, ora 17:00
Preț:

 • Cat 1 : 50 lei
 • Cat 2 : 30 lei
  *La costul net al biletului se pot adăuga anumite comisioane specifice platformelor de ticketing (cumparare bilete)

Rezervare/informații: 0742 422 000

IMPORTANT:

 • Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet. Doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).
 • Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).
 • Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 15 minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întaârziați!
 • Accesul pe scenă la sfârșitul showlui se face doar pe baza brățării primite de la intrare, spectatorilor de la categoria VIP.
 • Persoanele care ajung după începerea spectacolului, au acces în sală, dar își pierd locurile și vor putea ocupa loc, dar în limita scaunelor rămase libere.
 • Atenție,se filmează și se fotografiază!
 • Prin cumpărarea unui bilet, participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile în REGULAMENT pe www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii