Street FOOD Festival revine la Iulius Parc, Cluj-Napoca în perioada 25-28 mai cu o nouă temă : “Better Together”. Festivalul celebrează puterea de uniune și oferă o călătorie culinară internațională, muzică live și DJ seturi, o zonă dedicată copiilor și este pet friendly.

Zeci de bucătari se pregătesc pentru o probă importantă în acest weekend la Street Food Festival, care va avea loc în Iulius Parc. Membrii juriului vor fi pofticioșii care sunt așteptați să guste atât din preparate exotice, cât și din cele tradiţionale, dar și deserturi. La fel ca la edițiile anterioare, atmosfera va fi asigurată cu muzică live, printre invitați numărându-se artiștii Mihail, Robin & The Backstabbers, Bogdan Simion Mihai & Lăutarii de Mătase și alții.

Festivalierii se pot aștepta la o varietate de bucătării internaționale, inclusiv mexicană, thailandeză, indiană și multe altele. Meniul va fi acompaniat de muzică live. Fie că ești un gurmand sau vrei doar o zi relaxantă, la Street FOOD Festival vei găsi ceva pe gustul tău.

La eveniment se poate alătura oricine. Pentru cei mici, va exista o zonă cu o varietate de activități care nu numai că îi vor distra pe cei mici, dar le vor stârni și curiozitatea, iar iubitorii de animale își pot aduce prietenii îmblăniți.

 

Programul complet al festivalului poate fi consultat pe streetfoodfestival.ro, iar intrarea va fi liberă.