Dragoș Militaru ar urma să revină la Unirea Dej.

Informația a fost dată ieri de presa sportivă, dar încă nu a fost confirmată de oficialii echipei. Prima Sport scrie că acesta ar urma să ajungă pe banca tehnică a dejenilor chiar sâmbătă, împotriva celor de la Progresul Spartac. Dragoș Militaru, în vârstă de 33 de ani a antrenat unirea Dej aproape 3 ani, timp în care a dus echipa din liga a treia până pe primele locuri ale ligii a doua, luptând chiar și pentru promovarea în liga 1. Vara aceasta a plecat la Chindia Târgoviște, dar după doar 3 etape a fost demis.

⚡⚡⚡

Șoferul care a provocat accidentul de la Gherla în care și-au pierdut viața doi soți din Dej era și drogat.

Asta arată și analizele de laborator efectuate după ce rezultatele drug testului au ieșit pozitive la două substanțe. Probe de urină de la șoferul de 24 de ani au fost analizate de cei de la IML Cluj, iar cele două substanțe indicate de drug test au apărut și în probele biologice. Una dintre ele este nefedrona, un MMC din clasa amfetaminelor.

Între timp, polițiștii au analizat și imaginile cu accidentul, surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Oamenii legii au estimat că șoferul, care era și sub influența alcoolului, avea o viteză între 100 și 120 km/h în momentul în care a izbit din spate mașina dejenilor, iar mai apoi i-a proiectat în afara șoselei.

Șoferul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și a contestat măsura, dar până la judecarea contestației, va rămâne în arest.