Un bărbat în vârstă de 30 de ani din Dej a fost arestat de poliţişti pentru violenţă în familie.

Bărbatul şi-a agresat fiul în vârstă de 11 ani, iar mai apoi l-a închis în afara locuinţei pe durata nopţii. Poliţiştii s-au autosesizat şi l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore, iar ulterior judecătorii au decis să îl aresteze preventiv pentru 30 de zile.

Conform poliţiştilor, în cursul serii de 19 august, în jurul orei 23:00, bărbatul de 30 de ani și-ar fi agresat fizic fiul în vârstă de 11 ani, iar ulterior l-ar fi alungat pe acesta din locuință pe durata nopții.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au emis o ordonanță de reținere a acestuia pentru 24 de ore, la expirarea perioadei bărbatul fiind prezentat instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej, sub aspectul infracțiunii de violență în familie.

⚡⚡⚡

Două persoane au fost rănite, din fericire uşor, în urma unui accident rutier care a avut loc pe DN1C, în localitatea Buneşti.

În accident au fost implicate două autoturisme, iar la impact una dintre ele a fost proiectata într-un şanţ în afara şoselei.

În urma apelului la 112, la faţa locului au fost trimişi pompierii Detaşamentului de Pompieri din Dej şi un echipaj SMURD. Două persoane care au ieşit singure din autoturism au primit îngrijiri medicale la faţa locului, dar nu a fost necesar transportul la spital.

Poliţiştii de la rutieră cerceteaza cazul şi vor stabili cine se face vinovat de producerea accidentului. Pe timpul cercetarilor la faţa locului, traficul rutier s-a desfăşurat cu dificultate.

⚡⚡⚡

A fost alertă cu bombă la Tribunalul Militar Cluj.

Un mail primit de instituţia militară anunţa faptul că în interiorul clădirii au fost amplasate mai multe dispozitive explozive. Alerta a venit miercuri seara, iar în urma acesteia, s-a sunat la 112.

Preşedintele Tribunalului Militar Cluj, colonel magistrat Marius Pop, a transmis că nu a fost necesară evacuarea clădirii şi că autorităţile au început verificările pentru identificarea celui care a trimis mailul.

Totuşi, la faţa locului nu au fost trimişi pirotehniştii pentru a verifica fizic clădirea, aşa cum se face în astfel de situaţii.

Astfel de mailuri au primit în ultimele zile mai multe instituţii din ţară, printre care spitale, instanţe de judecată şi chiar redacţiile unor instituţii de presă.