Un autoturism s-a făcut scrum în această dimineață pe centura Vâlcele – Apahida, la ieșirea spre Dej. Mașina unei familii a luat foc, dar din fericire, toți ocupanții au reușit să coboare. Martorii spun că încă din sensul giratoriu de la intersecția cu DN1C, autoturismul începuse să fumege, dar șoferul a continuat drumul câteva sute de metri, când flăcările au cuprins întreg habitaclu.

La fața locului a fost trimisă o autospecială de stingere a incendiului de la Cluj-Napoca, însă focul se manifesta generalizat. Cauza probabilă a incendiului a fost o defecțiune la instalația electrică.

Traficul rutier a fost grav afectat zeci de minute.


Autoritățile locale din Cuzdrioara au decis că nu depinde de nimeni atunci când vine vorba despre lucrările de gospodărire publică din comună. Astfel, prin cadrul unui program, folosind fonduri neramburasibile, Primăria a achziționat mai multe utilaje ce vor fi folosite pentru întreținerea domeniului public, cum ar fi curățenie, deszăpezire sau toaletarea vegetației de pe acostamentul drumurilor.

Utilajele fabricate în România, la fabrica de la Reghin, au fost livrate ieri comunei. Printre ele se află un tractor, un încărcator frontal cu cupă și lame, lame de deszăpezire, măturător stradal, distribuitor de material antiderapant sau tocător de vegetație.

Fondurile au fost accesate prin Agenția pentru finantarea Investițiilor Rurale, cu sprijinul GAL Ținutul Haiducilor.


Terenurile de sport din Parcul Pădurea Bungăr pot fi închiriate incepand de astazi. Cele trei terenuri: cel acoperit( balon), minifotbal și de tenis, vor putea fi utilizate zilnic între orele 09:00- 22:00.

Consiliul Local a hotarat ca prețurile de închiriere ale terenurilor de sport sunt următoarele:

Preț închiriere balon( teren acoperit):
* 150 lei / oră
* 100 lei/ oră la abonament (minim 4 ore)

Preț închiriere teren tenis:
* 40 lei/ oră
* 30 lei/ oră la abonament (minim 4 ore)

Preț închiriere teren minifotbal:
* 100 lei/ ora
* 75 lei/ ora la abonament (minim 4 ore)

Achitarea taxei și programări se pot face la casieria Primăriei Municipiului Dej, zilnic de luni- vineri între orele 08:00-16:00, iar în perioada următoare se vor putea face și online.