Dejul are un campion european la karate. Este vorba despre Sabo Cătălin, care în perioada 17-21 aprilie a făcut parte din lotul național al României ce ne-a reprezentat țara la Campionatul European de Taekwon-do, desfășurat în Polonia.

La competiție au participat 840 de sportivi din 32 țări.
România a câștigat la această ediție 9 medalii de aur , 17 medalii de argint și 19 medalii de bronz, astfel că se menține în TOP 3 cele mai bune echipe din Europa.

A.C.S. Vulturii Dej a fost reprezentată la acest eveniment în componența lotului Național de sportivul SABO CĂTĂLIN care a reușit să obțină titlul de Campion EUROPEAN la TEHNICI SPECIALE PRE-JUNIORI ECHIPĂ și LOCUL I cu CEA MAI BUNĂ ECHIPĂ DE PRE-JUNIORI 1-2 DAN


Dacă ai drum în județul Alba trebuie să știi că sunt restricții de circulație în apropiere de Roșia Montană, din cauza ploilor. Problemele pe drumul național 74a, care face legătura între Abrud și Boncești au apărut încă de ieri. În urma cantităților mari de precipitații, pârâul Abrud, aflat în apropierea șoselei a crescut extrem de mult. Apa a săpat sub fundația drumului, astfel că o bandă întreagă de circulație, pe o lungime de 100 de metri, s-a surpat în râu. Sunt restricții de circulație acum, se circulă alternativ doar pe un singur sens, traficul fiind dirijat prin semafoare. De asemenea, pentru a nu provoca alunecări și mai mari, s-a luat decizia ca autovehiculele mai mari de 7,5 tone să nu mai poată folosi acest drum , șoferii fiind nevoiți să aleagă rute alternative.


Un sondaj efectuat pe 120 de companii a scos în evidență faptul că 7 din 10 angajatori vor oferi beneficii de Paște angajaților. Primele în bani, voucherele cadou și coșurile cu produse de sezon se află în vârful listei. Pe lângă acestea, angajații și-ar dori o zi liberă suplimentară, pe 2 mai. 71,2% dintre angajatorii care au participat la cel mai recent sondaj derulat de eJobs spun că vor oferi anul acesta, cu ocazia sărbătorilor de Paște, beneficii extra angajaților din companie.

22% nu au alocat un buget în acest scop și nu vor oferi nimic, iar 6,8% încă nu au luat o decizie finală cu privire la acest subiect.

Ca în fiecare an, primele în bani rămân stimulentul pe care îl vor primi cei mai mulți dintre angajați, fiind menționate în răspunsurile a 57,1% dintre angajatorii participanți la sondaj.

50% au inclus pe lista cu beneficii și vouchere / tichete cadou, 40,5% vor da coșuri cu produse specifice sărbătorilor, iar 16,7% oferă zile libere suplimentare. 2,4% vor organiza tombole cu premii. O treime dintre respondenți spun că stimulentele acordate anul acesta, de Paște, se vor încadra într-un buget cuprins între 201 și 400 de lei / angajat.