Primăria Municipiului Dej organizează vineri, 31 mai, un eveniment dedicat copiilor, care se va desfășura  în Zona de Agrement ,, Baltă” între orele 17:00-20:00.
Evenimentul va debuta cu un colaj  de dansuri ,,Dansul Florilor” și ,,Jobenul Magic” oferit de Școala Gimnazială ,, Mihai Eminescu”, urmate de sceneta de teatru ,, Albă ca Zăpada” interpretată de trupa de teatru ,, Vistrian Roman” a Centrului Cultural ,,Arta” Dej și un moment de dans modern susținut de trupa ,, Happy Dance Romania”.
 Activitățile vor continua cu un spectacol inedit, oferit de Showlandia, intitulat ,, Călătorie în lumea desenelor”, urmat de parada personajelor de poveste, ateliere de pictură pe fată, baloane  și alte surprize.
Cei mici se vor putea bucura și de toboganele gonflabile care vor crea alături de personaje îndrăgite,  bună dispoziție și o atmosferă de sărbătoare.

Dacă nu ai planuri pentru acest weekend, nu uita că sâmbătă are loc  „Toroc Fest”, eveniment care ar trebui sa marcheze deschiderea sezonului estival la Parcul Balnear Toroc. Scena ediției cu numărul 5 va fi amplasată în incinta bazei de agrement, iar concertele vor începe de la ora 19.
La început, atmosfera va fi încălzită de DJ Eugen, iar mai apoi pe scenă vor urca Anda Domsa, SAR, Erika Isak și Vescan.
Intrarea este liberă.

Un accident de circulație a avut loc ieri în comuna Mica. Un camion a părăsit șoseaua și a intrat în peretele unei case, dar din fericire nicio persoană nu a fost rănită. Un stâlp de electricitate a fost însă rupt, iar doua berze care aveau cuib pe acel stâlp au căzut victime colaterale.
Din primele date, conform celor declarate de șoferul camionului, un alt șofer care circula cu un autoturism din sens opus a intrat pe contrasens. În încercarea de a evita impactul, camionul a ieșit de pe drum. Polițiștii au fost la fața locului și au deschis o anchetă, urmând a identifica și celălalt șofer în cazul în care lucrurile s-au întâmplat cum a povestit camionagiul.

Vorbim în continuare tot despre un accident, de data aceasta la intrare în Gherla. Trei persoane, printre care și un copil de 4 ani, au fost duse la spital, dar din fericire acum sunt in afara oricărui pericol. În urma apelului la 112, la fața locului au fost trimise doua echipaje SMURD, o ambulanță și o autospecială cu modul de descarcerare. Echipajele de intervenție au găsit un autoturism ieșit în afara părții carosabile, fără ocupanți în acesta.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cauza producerii accidentului.