O femeie în vârstă de 37 de ani din Dej e căutată de polițiști și de familie , după ce a dispărut de acasă. Mihuț Mihaela Camelia nu mai poate fi contactata din 18 februarie, iar tot de atunci, nimeni nu mai știe nimic de ea. La momentul plecării aceasta era îmbrăcată o geacă de culoare neagră cu glugă, o pereche de blugi de culoare albaștri și pantofi sport negri.

SEMNALMENTELE persoanei dispărute – înălțime aproximativă 1.65 m, greutate aproximativă 85-90 kg, păr vopsit blond, poartă ochelari de vedere.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre femeie sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112! Poza acesteia poate fi văzută pe pagina de facebook Radio Fir Dej.


A trecut o săptămână de când trupul unui nou-născut a fost găsit fără suflare la noua groapă de gunoi a județului, iar ancheta pare să se fi blocat. În locul respectiv ajung deșeurile din întreg județul și e foarte dificil pentru anchetatori să stabilească zona județului din care au ajuns și sacii în care se afla băiețelul mort. Tocmai de aceea, polițiștii fac un nou apel către populație prin care cer sprijin. Oricine deține vreo informație despre acest caz, este rugat de oamenii legii să se prezinte la poliție sau să sune la 112.

Între timp, autopsia a arătat faptul că e vorba despre un băiețel, care s-a născut viu, la termen și sănătos. Cel mai probabil, cred anchetatorii, nașterea a avut loc acasă iar mai apoi nou născutul a fost ucis și aruncat la gunoi. Au fost verificate și registrele spitalelor din județ pentru a se afla dacă nu s-au prezentat paciente cu simptome post natale, dar până acum niciun rezultat.

Polițiștii spun că orice informație le e utilă și garantează protejarea identității în cazul în care cineva le va oferi date despre caz.


Un restaurant dintr-un mall clujean a fost amendat cu 60.000 lei în urma unui control efectuat de inspectorii OPC. Angajații de la Protecția Consumatorului au mers în control după ce pe internet au apărut imagini cu angajata restaurantului care gusta din mâncarea scoasă la vânzare, într-un mod total neigienic. În timp ce aștepta clienții la tejghea, femeia a luat direct cu mâna din cartofii care urmau să fie puși în farfurii. Mai apoi, a fost filmată cum a gustat din oala cu ciorbă direct cu polonicul, după care l-a pus înapoi în oală.

Inspectorii s-au autosesizat, iar la controlul de astăzi au găsit multe alte nereguli, printre care mizerie, preparate ținute la o temperatură necorespunzătoare sau mobilier deteriorat. Până la remedierea deficientelor, restaurantul a fost închis.


Răbdarea este cuvântul cheie dacă începând de astăzi ai drum spre Oradea. Sunt restricții de circulație pe DN1, după Huedin, pentru ca angjații de la drumuri să monteze parapete din beton ce vor separa sensurile de circulație. S-a luat aceasta decizie pentru a reduce numărul accidentelor din zonă, aceasta fiind cea mai periculoasă șosea din județ. Lucrările se vor executa la km 536, între Huedin și Poieni, la km 551, în localitatea Negreni și la km 554, la ieșire din Negreni. Circulația se va desfășura alternativ, dirijată de Poliția Rutieră.