Dejeanul Ioan Fat, ajuns in urma cu 4 ani in Consiliul Local pe listele ALDE, s-a inscris in partidul lui Piedone – PUSL. Anuntul a fost facut ieri de presedinta organizatiei judetene, Steluta Cataniciu, care a mentionat si faptul ca Ioan Făt va candida pentru functia de primar al Dejului.

Alaturi de Ioan Făt, intreaga organizatie ALDE Dej a trecut in partidul condus de Cristian Popescu Piedone. Ioan Făt a confirmat inscrierea in PUSL, dar si candidatura pentru fotoliul de primar. A transmis ca motoivul pt care a trecut in noua formatiune politica a fost faptul ca ii cunoaste foarte bine pe cei de acolo, lucru care l-a facut sa se apropie si mai mult de acest partid. Ioan Fat a condus organizatia locala ALDE Dej timp de 7 ani, iar la alegerile din 2020 s-a clasat pe locul al patrulea, obtinand peste 10% din voturi.


A fost gasit proprietarul masinii care a iesit la plimbare pe aleile din parcul mare din Dej. Politistii locali spun ca e vorba despre un barbat din judetul Mures. Acesta a primit deja o instiintare prin care trebuie sa transmita cine s-a aflat la volan, pt ca sanctiunea se aplica soferului, nu proprietarului masinii. Amenda poate ajunge pana la 1500 lei, conform unei hotarari de consiliu local. In urma cu cinci zile, profitand de faptul ca cineva a uitat o bariera ridicata la intrarea in parc, barbatula intrat cu masina pe aleile pietonale, facand slalom printre oamenii aflati la plimbare.


Actiune a politistilor pe autostrada Transilvania in judetul Cluj. Sapte soferi au ramas fara permis in doar cateva ore, totul din cauza vitezei. Cel mai vitezoman a fost un tanar de 26 de ani, care a fost surprins de radar circuland cu 235 km ora. A fost amendat cu 3300 lei, iar permisul i-a fost suspendat pentru 120 de zile. Fara permis a ramas si un alt sofer care circula cu 200 km.h, desi limita era de 130 km/h. In cele 5 ore cat a durat actiunea, politistii au aplicat 25 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 18.000 de lei. Acestia spun ca actiunile vor continua.