25 mai este data la care se organizează în acest an „Toroc Fest”, eveniment care marchează deschiderea sezonului estival la Parcul Balnear Toroc.

Scena ediției cu numărul 5 va fi amplasată în incinta bazei de agrement, iar concertele vor începe de la ora 19.

La început, atmosfera va fi încălzită de DJ Eugen, iar mai apoi pe scenă vor urca Anda Domsa, SAR, Erika Isak și Vescan.

Intrarea este liberă.


5.000 de militari și 320 de mijloace tehnice, din șapte state aliate și partenere, vor participa pana pe 24 mai la un exercițiu multinațional al Comandamentului Forțelor Terestre ale SUA în Europa și Africa. România participă cu 2300 de militari și 220 de mijloace tehnice.

Scenariul exercițiului presupune recuperarea unei baze militare ocupate, prin realizarea superiorității aeriene, parașutarea unei forțe aliate și executarea de trageri reale în poligon . Pe teritoriul României, exercițiul este condus de Forțele Armate Germane în parteneriat cu Forțele Terestre Române, cu sprijinul Forțelor Aeriene Române, iar cea mai spectaculoasă parte va avea loc în județul Cluj, unde peste 2.000 de parașutiști vor participa la exercițiu.

Pentru a putea fi dus echipamentul militar la baza de la Câmpia Turzii, e posibil ca astăzi să fie restricții de circulație pe Autostrada Transilvania între Târgu Mureș și Turda.

Conform oficialilor, e cel mai mare exercițiu militar de la al Doilea Război Mondial încoace.


Unirea Dej va retrograda. Cu toate că a învins-o cu 1-0 pe CSM Alexandria, în ultima etapă din acest sezon, echipa locala de fotbal Unirea Dej a retrogradat sportiv în Liga 3.

Conform Dej24, succesul Unirii nu a fost suficient, căci CSC Dumbrăvița a remizat cu Ceahlăul Piatra Neamț, a obținut ”punctul necesar” și a rămas pe locul 5 în Grupa A, ultimul salvabil de la retrogradare. Deși numărul de puncte este același (27), formația din județul Timiș beneficiază de principalul criteriu de departajare, respectiv numărul de puncte mai mare la finalul sezonului regular.

Dacă nu se întâmplă vreun miracol, dejenii își iau rămas bun de la a doua scenă fotbalistică și trebuie să se gândească cum vor aborda situația din vară, în Liga 3, mai scrie sursa citată.


Florin Piersic a trecut cu bine de cele 72 de ore critice după operația de îndepărtare a protezei de la genunchi de unde a pornit infecția generalizată cu care actorul s-a luptat mai multe săptămâni și se simte din ce în ce mai bine.

Actorul clujean a fost vizitat ieri de ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, care a spus că acesta are o evoluția așteptată de medici.

Actorul are o stare de spirit pozitivă, continuă tratamentul cu antibiotice şi este monitorizat, a spus, ieri , ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila. Și premierul Marcel Ciolacu l-a vizitat ieri la spital pe actorul Florin Piersic, dar nu a facut declaratii