Dacă ai zbor de pe aeroportul din Cluj și mergi cu mașina, trebuie să știi că cele 3 automate de plată din parcare nu mai sunt funcționale.

Acestea sunt administrate de o firmă privată care are parcarea în concesiune, dar conducerea aeroportului nu a mai fost de acord ca automatele să fie amplasate pe terenul lor. Pentru a bloca accesul la ele, în fața fiecăruia au fost montate panouri publicitare. Singura opțiune a șoferilor care au treabă la aeroport rămâne plata clasică, la un singur ghișeu, lucru care duce la formarea cozilor, transmit reprezentanții Goto Parking.


Un șofer a ieșit la plimbare în această seară pe aleile Parcului Mare din Dej. Numai că nu în calitate de pieton ci chiar de șofer, pentru că și-a făcut plimbarea cu mașina. A profitat de faptul că cineva a uitat deschisă bariera din zona stadionului, așa că a intrat cu mașina pe aleile dedicate pietonilor.

Martorii spun că acesta a condus pe aleile parcului până înspre strada Nicolae Titulescu, a dat o tura de parc, iar mai apoi a plecat pe unde a venit. Totul s-a întâmplat la o oră la care parcul era plin de copii care se jucau în spațiile dedicate lor.

În cazul în care funcționează camerele de supraveghere din zonă, șoferul va putea fi identificat, iar mai apoi sancționat, ori de Poliția Locală, ori de cea națională.


Primăria Municipiului Dej organizează în data de 20 mai, de la ora 19:00, spectacolul de teatru: ,,NEBUN DUPA TINE” . Piesă de teatru va fi jucată pe scena Centrului Cultural ,,Arta” și este un spectacol despre o mare pasiune a unui geniu, pentru o privighetoare care nu a suportat să trăiască într-o colivie de aur.

Este povestea unei căsnicii străbătută de pasiune, gelozii, fericire, certuri și trădare.

În distribuție vor fi MAIA MORGENSTERN , ARMAND CALOTA , ISADORA BALTATEANU/OANA-MARIA DRAGNE.

Prețul biletului este de 30 lei și poate fi cumpărat de la Centrul Cultural ,,Arta” Dej, de luni până vineri între orele 10:00-14:00.


Românii profită de zilele libere de Paște și nu se uită la bani. Vor aloca peste două mii de euro de persoană pentru vacanțe în țări exotice și în jur de o mie de euro pentru escapade în Europa. Cererea a crescut cu 50% comparativ cu anul trecut, potrivit unei agenții de turism.

Madeira, Mexic și Republica Dominicană sunt pe primele locuri când vine vorba de plecat departe. Cei care vor să facă Paștele aproape, aleg Franța și Spania. Solicitările de oferte pentru Paște au început să apară încă de la Crăciun.