Mai e puțin până la sfârșitul anului școlar, dar chiar și așa, profesorii sunt hotărâți să continue greva.

Astăzi, cadrele didcactice din județul Cluj au participat din nou la un marș în Cluj-Napoca, pentru a-și cere drepturile. Alături de ei, la protest li s-au alăturat și reprezentanții părinților, pentru a le arăta susținerea pe care le-o oferă.

Nicolae Ciucă a cerut Ministerului Educației și Ministerului Muncii și Solidarității Sociale promovarea la nivelul Guvernului a unui Memorandum privind majorările salariale acordate personalului din Educație prin noua Lege a salarizării,pentru ca greva să înceteze.

⚡⚡⚡

Dacă vreți o carieră Mlitară, acum e șansa ta. La nivel național au fost scoase la concurs peste 4000 de locuri de soldat profesionist.

Potrivit MAPN, înscrierile se fac doar la birourile de recrutare din fiecare județ, iar termenul limită pentru depunerea dosarelor este 16 iunie.

Selecția candidaților se va desfășura până în 23 iunie, iar examinarea medicală a început deja, dar continuă până la sfârșitul lunii. În județul Cluj sunt disponibile 138 de locuri.

⚡⚡⚡

Primăria Municipiului Dej organizează sâmbătă, 10 iunie, de la ora 18:30, evenimentul Toroc Fest, aflat la a IV-a ediție.

În cadrul evenimentului, pe scena care va fi amplasată în incinta Parcului Balnear Toroc, vor evolua în deschidere trupa de dans Happy Dance România, Dj APA și trupa de rock SAR, urmați de Olivia Addams și Dorian Popa.

Intrarea la eveniment este liberă!