O tânără de 25 de ani din Jucu, Denisa Mirela Calbaza, a dispărut ieri dimienață de acasă. Potrivit polițiștilor, a plecat de acasă în jurul orei 5:35 și nu s-a mai întors.

Semnalmentele femeii sunt înălțime aproximativă – 1,60 m, 45-50 de kilograme, păr roșcat, lung, forma feței ovală, semn de naștere în zona ochiului stâng.

La momentul plecării aceasta purta un trening de culoare gri, geacă scurtă neagră și era încălțată cu bocanci negri cu talpă groasă.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre aceasta sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!


Incendiu violent pe centura orașului Gherla. Un camion încărcat cu polistiren a luat foc, iar autovehiculul și întreaga încărcătură s-au făcut scrum. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar misiunea pompierilor a fost extrem de dificilă.

Alarma s-a dat aseară după ora 19, iar la incendiu au fost trimiși atât pompieri din cadrul Punctului de Lucru Gherla dar și de la Detașamentul Dej.  La fața locului au intervenit două autospeciale pentru stingerea incendiilor, unde a fost găsit autocamionul, inclusiv rezervorul de carburant, și încărcătura acestuia, respectiv materiale din polistiren, arzând generalizat.

Din fericire, focul a fost stins fără probleme deosebite și fără ca cineva să fie rănit.


Aterizare de urgență ieri noapte pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca. O aeronavă care se deplasa pe ruta Memmingen (Germania) – Kutaisi (Georgia) a aterizat la Cluj, după ce pilotul a semnalat o problemă în aer. Mai exact, în timp ce se afla în spațiul aerian românesc, trei pasageri au început să se certe, iar mai apoi s-au bătut.

Conform unor informații, conflictul a izbucnit între doi cetățeni din Georgia și unul din Belarus. Cu toții se aflau sub influența băuturilor alcoolice. La un moment dat, cei din Georgia i-au spart telefonul de cap celui din Belarus. Odată ajunși pe aeroportul din Cluj, au fost așteptați de poliție care i-a dus la audieri. A fost solicitată și o ambulanță, iar aeronava și-a continuat mai apoi zborul fără cei trei pasageri.


A fost panică ieri în rândul internauților, după ce rețeaua de socializare Facebook nu a funcționat mai bine de o oră. Probleme au fost și la messenger sau instagram.

Totul s-a declanșat în jurul orei 17, când utilizatorii au raportat că au fost delogați subit din conturile lor de Facebook și Messenger, fără posibilitatea de a se reconecta.

Utilizatorii au relatat că platforma Facebook i-a informat că au introdus parola greșită când încercau să reintre în conturi. Pe o platformă care monitorizează în timp real problemele tehnice înregistrate de marile platforme social media, s-a înregistrat în jurul orei 17:00 o creștere vertiginoasă a numărului de reclamații privind faptul că platforma Facebook a devenit indisponibilă.

65% dintre reclamații sunt legate de conectarea la contul de Facebook, 30% privind conectarea la server și 5% în legătură cu aplicația mobilă a Facebook, deși e foarte posibil ca diferențele să se datoreze unor confuzii legate de accesarea serviciilor.

Serviciile au redevenit funcționale în jurul orei 18, fără ca reprezentanții META să ofere vreo explicație.