Șoriceii Bucătari – Spectacol muzical cu mascote, personaje și păpuși la Dej

Acum ai ocazia să îți întâlnești pe cei mai faimoși șoricei, personajele favorite ale copiilor, în cadrul celui mai distractiv spectacol pentru copii!

Șoriceii știu cât de important este micul dejun pentru a avea energie întreaga zi, așa că au pregătit pentru cei mici un spectacol muzical inedit.

Alături de cele mai îndrăgite personaje, veți învăța rețete delicioase, transmise prin cântec, dans și veselie. O să fie dezvaluit și ingredientul magic, necesar oricărei rețete reușite.

Amplificăm misterul și cu un personaj pofticios, dar cam răutăcios care va fura tortul aniversar. Noroc cu cățelușii care rezolvă problema și totul revine la normal în casa prietenilor noștri dragi!

Totul se termină cu un program special de dans, pe care actorii GoldenParty l-au pregatit pentru cei mici- Mini Disco și BALOANE DE SĂPUN .

Vă așteptăm cu drag la spectacol, să învățăm să gătim împreună pe ritmuri de dans și veselie!

Durata spectacolului: 50 minute

Scenariul: Sabina Arsenie și Bogdan Tudor

Regia: Sabina Arsenie

Coregrafia: Rareș Valea

Producător: Golden Party

Spectacol pentru audiență (2-12 ani)

Locația: Centrul Cultural Arta DEJ – str 22 decembrie 1989,Dej

Data: joi, 12 octombrie ora 17:30

Bilete: www.eventbook.ro , zilnic la sala si în ziua spectacolului, în funcție de disponibilitate.

Rezervare/info: 0742 422 000

Preț bilet: de la 35 lei*

*La costul net al biletului se pot adăuga anumite comisioane specifice platformelor de ticketing (cumpărare bilete)

IMPORTANT:

  • Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, doar copii de 1-18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).
  • Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).
  • Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziați!
  • Atenție se fotografiază!

Prin cumpărarea unui bilet, Participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile în REGULAMENT 

www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii