AUTOBIT a deschis un nou Magazin de Piese Auto, pe str. Avram Iancu, nr. 23!

Vă așteptăm cu unele dintre cele mai bune prețuri din țară!

Consultanții noștri oferă GRATUIT asistență în identificarea pieselor în programe specializate și propun clienților cele mai optime soluții.

 

 

În noul magazin AUTOBIT din Dej găsiți piese auto, acumulatori auto, anvelope, accesorii auto, scule profesionale, pentru toate mărcile auto.

 

Oferim TESTAREA GRATUITĂ a acumulatorilor!

MONTAJ GRATUIT pentru acumulatori!

DEPLASARE la domiciliul clientului.

Achiziționarea produselor în rate fără dobândă prin STAR BT.

 

 

Nu mai pornește mașina? A murit bateria? Te ajutăm noi! AUTOBIT DEJ, 𝗠𝗢𝗡𝗧𝗘𝗔𝗭𝗔 𝗚𝗥𝗔𝗧𝗨𝗜𝗧 acumulatorul mașinii tale în Dej, Gherla și localitățile limitrofe.

Sună acum la

𝟬𝟳𝟲𝟬 𝟲𝟬𝟬 𝟬𝟴𝟲

La noi vei găsi în stoc toată gama de baterii VartaBoschRombat și QWP, pentru toate tipurile de motorizări ale autovehiculelor , camioane și pentru motociclete.

AUTOBIT Dej, prin Magazinul de piese auto și Centrul Mobil de Baterii, cu deplasare la domiciliu, vă asigură că indiferent unde vă duce drumul pe care sunteți, noi vă oferim PUTEREA de care aveți nevoie să ajungeți la destinație.

Magazinul de Piese Auto AUTOBIT Dej are scopul de a asigura clienții persoane fizice și juridice cât și flote auto, service-uri auto și mecanici independenți, cu piese de cea mai bună calitate.

Portofoliul nostru cuprinde mai mult de 450 de mărci , de la piese originale până la cele aftermarket.

 

AUTOBIT – Totul pentru mașina ta!