Dragoș Militaru a semnat un nou contract cu Unirea Dej.

Unirea Dej a emis luni, 30 octombrie, un comunicat în care a anunțat revenirea antrenorului pe banca tehnică.

“Cel mai tânăr antrenor (33 de ani) din primele două divizii ale României revine pe banca Unirii Dej. Tehnicianul originar din Gorj a semnat un contract valabil până în vara anului viitor, cu posibilitatea de a-și prelungi înțelegerea pentru încă un sezon. Militaru îi va avea ca secunzi pe Eusebio Șuvagău și Moundir Moussaddak, în timp ce antrenor cu portarii va fi Vasile-Mircea Șleam.

Cu Dragoș Militaru pe banca tehnică, în sezonul 2020/2021, la 100 de ani de la înființare, echipa noastră a revenit pe a doua scenă fotbalistică. Apoi, tehnicianul în vârstă de 33 de ani și elevii săi au reușit cea mai mare performanță din istoria clubului: calificarea în Play-off-ul Ligii 2. La începutul acestui an, Dragoș Militaru a fost desemnat ”cel mai bun antrenor din Liga 2” de către Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori (AFAN) România.”

„Dragoș Militaru revine ca antrenor al echipei noastre de fotbal Unirea Dej. Este o reușită pe care mă bucur să v-o împărtășesc. Iată că dorința mea și a dumneavoastră, fotbaliști, suporteri, iubitori ai fotbalului dejean, s-a concretizat. Ne revedem pe teren cu o echipă tehnică condusă de un antrenor alături de care rezultatele fotbaliștilor au fost pe măsura ambiției, perseverenței și eforturilor depuse. Așa cum am spus și altă dată, proiectul Unirea Dej continuă cu tot sprijinul nostru. Mult succes tuturor, jucătorilor, antrenorilor și noii conduceri executive!”, a declarat primarul municipiului Dej, Morar Costan.”

Sursa: FC Unirea Dej oficial