MRB ELECTRIC – Firmă românească cu experiență ANGAJEAZĂ!
Operatori subansamble cu sau fără experiență;

Locații de lucru: DEJ și VAD

Beneficii acordate:

 • Salar de încadrare 2550 lei
 • Tichete de masă în valoare de 525 lei (25 lei/zi)
 • Ore suplimentare plătite 200%
 • Transport gratuit asigurat de către societate
 • Bonus de prezență 100 lei
 • Bonus de calitate 200 lei
 • Bonus de productivitate 200 lei
 • Formare profesională
 • Echipament de lucru
 • Evaluări medicale anuale efectuate de medic de medicina muncii
 • Program de lucru: de luni până vineri

Mai multe informații gășiți și pe site-ul

www.mrbelectric.ro

Și la nr. de telefon:

0758 238 008

 

Orientat spre soluții adaptate clienților noștri și cu o experiență de peste 10 ani în zona de producție, instalații electrice, sisteme fotovoltaice și confecții metalice.

Compania MRB ELECTRIC și-a început activitatea în anul 2008, a colaborat cu companii atât pe plan local, cât și pe plan european. Echipa MRB a gândit și implementat cu profesionalism și responsabilitate cele mai complexe proiecte. Suntem dedicați să vă oferim cea mai potrivită soluție pentru nevoile dumneavoastră.

Societate românească, cu sediul administrativ în Cluj-Napoca, MRB ELECTRIC ia naștere din ambiția de a implementa noi standarde de calitate și inginerie în industria energetică.

Primul Proiect de Anvergură
În 2009 MRB Electric dovedește capacitățile sale tehnologice și inginerești prin echiparea cu echipamente electrice a 56 de vagoane CFR Călători ce aveau să fie date în folosință în același an.

Divizia de producție cablaje prinde contur
Cu sediul permanent în Cluj-Napoca, compania decide să se extindă în Dej prin achiziția unui spațiu ce avea să devină sediul principal pentru producția de cablaje electrice și ansamble cablaje industriale.

Producția se mărește!
Fiind într-o continuă dezvoltare, MRB decide să deschidă un nou spațiu de producție cablaje în Vad pentru a face față numărului mare de comenzi și proiecte.

Electricele și Fotovoltaicele ajung în Germania

Într-o continuă căutare de provocări, MRB Electric semnează primul proiect în afara granițelor, urmând să instaleze sisteme fotovoltaice pe 4 clădiri rezidențiale din Dresda, Germania

Echipa ajunge la 100 de angajați
După 10 ani de zile, compania înregistrează creșterile așteptate și ajunge la 100 de angajați în cele 3 puncte de lucru. Totodată se deschide și divizia de Confecții Metalice pentru a putea acoperi toate nevoile industriale sau rezidențiale.

Primul Megawatt Fotovoltaic
Cu proiecte de anvergură definitivate cu succes în Germania, MRB Electric instalează în România peste 150 de sisteme fotovoltaice prin programul guvernamental „Casa Verde – Fotovoltaice” și ajunge astfel la 1MW de panouri instalate!

Cu o echipă ambițioasă și experimentată, MRB Electric deține expertiza și resursele necesare pentru a produce soluții în domeniul energiei și al construcțiilor, respectând exigențele din industrie. Principalul nostru obiectiv este de a dezvolta continuu, în legătură strânsă cu partenerii noștri, portofoliu de produse și servicii MRB Electric.