Echipa Mav Construct este formată din profesioniști, cu vastă pregătire în domeniu: ingineri specializați și muncitori calificați (tâmplari, parchetari, fierar-betoniști, zugravi, faianțari, instalatori, dulgheri). Aceștia fac din proiectul tău ceva de calitate, făcut să dureze în timp!

MAV CONSTRUCT oferă stabilitate și echilibru într-un mediu economic imprevizibil și preia din sarcina dumneavoastră acele activități și domenii în care demonstrează prin fapte, profesionalism și responsabilitate, o maximă competență.

Oferta în domeniul construcțiilor este amplă și acoperă practic toate nevoile unui potențial client. Începând cu lucrările de construcții civile și industriale, executarea de construcții destinate sportului, și terminând cu lucrările de finisaje interioare și exterioare, nu există în fapt nici un gen de lucrare la care compania să nu răspundă cu promptitudine. Compania este la fiecare pas alături de dumneavoastră.

 

Ne-am adaptat în permanentă metodologia și serviciile astfel încât să putem răspunde cerințelor ulterioare ale clienților în timpul derulării proiectelor. Personalul MAV CONSTRUCT este format din ingineri specialișți precum și echipe de muncitori calificați.

Firma este pregătită să desfășoare activități în următoarele domenii principale:

1. Lucrări de construcții civile și industriale

 • Lucrări de construcție imobile case, vile sau blocuri de locuințe;
 • Lucrări de execuție laboratoare și ateliere școlare;
 • Lucrări de reabilitare școli și grădinițe;
 • Lucrări de execuție și amenajări sedii societăți comerciale/corpuri social administrative, birouri
 • Lucrări de reparații capitale sau de schimbare de destinație a unor imobile;
 • Lucrări de izolații și instalații: termoizolații, hidroizolații și fonoizolații cu tehnologii și materiale de ultimă generație, instalații electrice, termice, sanitare;
 • Lucrări de montaj confecții metalice și conducte: execuție, consolidări și reamenajări hale industriale, depozite, stații spălare auto, etc.

2. Lucrări de finisaje interioare și exterioare la construcții civile și industriale.

 Amenajările interioare reprezintă totalitatea lucrărilor realizate în interiorul unei locuințe de la tencuieli și până la ultimele finisaje:

 • tencuieli clasice sau uscate (rigips)
 • placări faianță, gresie, marmură sau granit
 • gletuiri grosiere și de finisaj
 • aplicarea vopselurilor de interior
 • montaj parchet.

Firma noastră dispune de un personal bine pregătit, atât teoretic cât și practic, în domeniul amenajărilor interioare și vă stă la dispoziție atât cu materiale cât și cu experiență vastă în domeniul finisajelor, pentru realizarea oricărei operațiuni de amenajări interioare.

Noi idei apar mereu în acest domeniu. Amenajările interioare au luat tot mai multă amploare în ultimii ani. Acest lucru se întâmplă datorită dorinței tot mai multor persoane pentru personalizarea spațiului de locuit, birourilor, sau spații comerciale. Domeniul amenajărilor de interior cuprind atât finisajele de interior cât și designul de interior.

Dorința noastră este să oferim clientului multiple variante de amenajări interioare, design interior sau soluții de finisaje interioare sau exterioare.

MAV CONSTRUCT - Ne găsiți în Dej, str. 1 Mai, nr. 96 și la nr. de tel.: 0731 006 220