sursă foto: reţele de socializare

Leo Messi a fost desemnat cel mai bun jucător la Cupa Mondială din Qatar, câștigând trofeul după victoria împotriva Franței. Argentinianul, desemnat cel mai bun jucător în finală, a primit acest premiu și în cinci dintre cele șapte meciuri ale Argentinei.

Decarul de aur al Argentinei, Leo, care a terminat Cupa Mondială din Qatar cu șapte goluri și trei pase decisive, a ajuns, de asemenea, să fie cel mai  bun jucător la Cupa Mondială în Brazilia în 2014.

sursa foto: reţele de socializare

 

Argentina a oferit un spectacol  de maximă intensitate în finală,  o adevărată definiţie a  fotbalului. Rare sunt finalele de aur! Felicitări tuturor jucătorilor de pe teren! Felicitări Franței,  care a avit tăria să se mobilizeze la sfârșitul meciului!

sursă foto: reţele de socializare

Dar cele mai calde felicitări se îndreaptă spre Argentina, triplă  campioană mondială, pentru calitatea fotbalului oferit și pentru marele trofeu! Au fost Kempes, Maradona, acum e Messi, acestea sunt numele nescrise pe cupele mondiale ajunse în Argentina.

O altă legendă a fotbalului sud-american,  Pelé, şi-a primit cadoul de Crăciun pe patul de spital, de unde  urmărit, alături de fiica sa, partida!