Bună!

Numele meu este Toni și lucrez alături de aceste elegante patrupede de mai bine de cinci ani. Centrul nostru de echitație dispune de un grajd echipat cu cinci boxe individuale pentru cai, cu toate anexele necesare, terenuri pentru antrenament, dar și cu un manej special amenajat pentru antrenamentele pe timp de iarnă și încă unul pentru antrenamentele în aer liber.

Cu ce ne ocupăm?

Toni-Land este deschis în orice sezon și oferă o paletă variată de servicii. Alături de noi ai parte de echitație atât pentru începători cât și pentru avansați. Ai acces la cursuri teoretice de îngrijire și cunoaștere a calului, cursuri de inițiere și perfecționare în practicarea călăriei, plimbări călare, antrenamente de sărituri obstacole pentru cai și călăreți avansați, un program special pentru grupuri de copii. Totodată ai acces la o pensiune completă pentru cai, consiliere ecvestră în vederea achiziționării sau îngrijirii unui cal, ședințe foto și nu în ultimul rând tabere de zi pentru copii pe perioada vacanțelor.

AI NEVOIE DE LECȚII DE ECHITAȚIE?

Ei bine, la noi găsești cea mai distractivă soluție! La Toni-Land ai parte de experiențe unice de echitație!

Centrul de echitație Toni-Land a fost proiectat ca un loc de relaxare pentru cei pasionați de cai și echitație și nu numai. Aici poți interacționa cu aceste elegante animale, să te plimbi călare pe câmp sau prin pădure, chiar să înveți călăria sau doar să privești grația acestor animale.

Prin Toni-Land ai acces la cei mai drăguți cai și ponei pentru a te putea bucura de cea mai uimitoare experiență de echitație trăită până acum.
Imagini din traseul de iarna! Cine dorește să vadă iarna călare vă așteptăm cu drag.
Informații la numărul
0766 253 511
Am redeschis Pizzeria!!! Vă așteptăm să savurați pizza noastră făcută pe vatră cu foc de lemne, pe terasa noastră de la Toni-Land sau cei din Cuzdrioara și Mănăsturel puteți comanda cu livrare la domiciliu!!!
Comandă la 0766 253 511

Oferă-i copilului tău o experiență nouă și de neuitat! Hai sus pe cai în tabăra cu cele mai multe ore călare, acolo unde practicăm echitația responsabilă! ToniLand vine cu o gamă variată de activități astfel încât cei mici învață și se distrează în același timp. Oferim cazare în Căsuțele Piticilor, pentru 4 copii, cu un pat pentru fiecare în parte. Cazarea se face în limita a maxim 20 de locuri disponibile pe serie și, de asemenea, se oferă servicii de pensiune completă. Durata taberei este de 5 zile, începând cu ziua de luni, orele 08:00, până în ziua de vineri, orele 17:00. Prețul taberei este de 1.500 de lei/ persoană, iar pentru copiii din aceeași familie se aplică o reducere de 10%.Detalii pe toniland.roNe găsești la zece minute de orașul Dej, județul Cluj, în comuna Cuzdrioara, chiar în imediata vecinătate a pădurii.

Strada Viilor, Nr.89 D, Comuna Cuzdrioara

Vrei să faci parte din marea noastră familie? Contactează-ne acum și vizitează pagina noastră de Facebook pentru mai multe detalii. Vino și tu acum împreună cu familia si prietenii.

Suntem alături de tine pentru ați oferii cele mai bune lecții de echitație pe care dorești să le experimentezi alături de familia sau prietenii tăi.