Fostul Rex Parc din Dej și-a schimbat administratorul! Sunteți așteptați în noul restaurant, într-o atmosferă primitoare. În sala de evenimente se pot organiza evenimente: nuntă, botez, zile aniversare, mese festive sau majorat. La Boierul La Florența amintirile tale vor fi de neuitat!

 

 

La Boierul La Florența este situat în Dej, Parcul Mare(fostul Rex Parc)!

 

 

Echipa noastră vă întâmpină cu multă căldură, fie că doriți să încercați serviciile a la carte, fie că veți organiza un eveniment special. La Boierul la Florența va realize pentru voi evenimente încununate cu succes, iar clienții noștrii vor fi pe deplin mulțumiți, acesta fiind scopul nostru principal.

 

 

Acordați-ne șansa de a vă organiza evenimentul mult visat, în noua noastră sală de evenimente! Experiența de peste ani în domeniul organizării evenimentelor, ne situează cu mult peste media pieței, în ceea ce privește calitatea și profesionalismul!

 

 

La finalul evenimentului, extazul și strângerea de mână a fiecărui client, reprezintă satisfacția noastră și garanția că avem cu adevărat o echipă de profesioniști!

 

 

 

Restaurantul La Boierul la Florența este preferatul ardelenilor, atât din punct de vedere al preparatelor tradiționale dar și a celor din bucătăria internațională. Cu o tradiție veche pe piață dar și cu o pasiune pentru gătit, restaurantul pune accentul pe ingrediente și pe atenția la detalii.

 

 

Mâncarea servită în restaurantul nostru este un amestec internațional, combinând delicatesele tradiționale românești cu feluri de mâncare din întreaga lume. Avem întodeauna mai multe opțiuni de aperitive, feluri principale și deserturi. Meniul nostru poate fi adaptat în funcție de gusturile și dorințele fiecărui client.

 

 

Locația noastră este cea mai bună alegere pentru orice tip de eveniment din viața dumneavoastră.

 

Promitem să fim o gazdă bună și primitoare și vă asteptăm cu cel mai mare drag în incinta restaurantului nostru!

 

La Boierul La Florența – Restaurant cu specific românesc și internațional, REAMENAJAT 2022.

Mai multe informații la nr. de tel.: 0747 314 327 sau 0773 976 518

 

 

 

 

La Boierul La Florența

Dej, Parcul Mare (fostul Rex Parc)