INVEST DEJ, companie specializata în proiectare, execuție și întreținere instalații pentru clădiri și infrastructură energetică, ANGAJEAZĂ:

Operator consumuri și înregistrări contabile.

Este un avantaj experiența în operare softuri de gestiune, cunoașterea materialelor cu specific instalații, utilizare pachet office și cunoștințe contabile de bază.


Oferim pachet salarial atractiv și alte beneficii pe care le comunicăm la interviu.

Mai multe informații la nr. de telefon

0264 222 777

Pe adresa de e-mail

office@invest-dej.com

La sediul firmei din

Dej, str. Nichita Stănescu, nr.1

Ne găsiți și pe site-ul:

www.invest-dej.com

Istorie

INVEST este o companie românească, înființată în 1991, cu sediul în Dej, județul Cluj. La început, sub forma unei afaceri de familie, a evoluat de-a lungul anilor într-o companie bazată pe sistematizare și dezvoltare continuă, perfectionadu-și serviciile și extinzându-și aria de activitate în toate ariile de proiectare și construcție a instalațiilor reușind astfel să își atingă mereu obiectivul, și anume „Lucrări de calitate, clienți de calitate”.

Valori și calitate

Dorim să ne deparatajăm de firmele concurente prin calitatea prestatiei și prin implicarea în cele mai mici detalii, asfel încât să ne susținem Clienții în îndeplinirea obiectivelor pe care le au. Refuzăm rabatul la calitate în scopul diminuării costurilor, în schimb propunem soluții inovative pentru eficientizarea procesului de construcție sau pentru eficientizarea instalațiilor pe care le creăm. O muncă continuă de îmbunătățire ne aduce recunoașterea Clienilor și siguranță că vom genera doar colaborări de lungă durată.