Invest Dej, companie fondată în Dej cu specificul proiectare, execuție și întreținere instalații pentru clădiri și infrastructură energetică, își mărește echipa și angajează pentru următoarele posturi:
  • Șef de șantier instalații electrice
  • Inginer Ofertare sau Devizier
  • Electricieni cu drept de lucru la înălțime
  • Maistru electrician
  • Instalatori
  • Studenți și absolvenți ai facultăților de construcții, instalații sau inginerie electrică
Compania oferă pachet salarial peste media pieței, corelat cu experiența candidatului și postul pentru care aplică candidatul.
„Compania derulează lucrări la nivel național, având puncte de lucru în Dej, Cluj-Napoca și București
Pentru relații suplimentare, vă rugăm să luați legătura cu reprezentanții companiei la numărul de telefon 0264222777 sau pe adresa de email: office@invest-dej.com

Istorie

INVEST este o companie românească, înființată în 1991, cu sediul în Dej, județul Cluj. La început, sub forma unei afaceri de familie, a evoluat de-a lungul anilor într-o companie bazată pe sistematizare și dezvoltare continuă, perfectionadu-și serviciile și extinzându-și aria de activitate în toate ariile de proiectare și construcție a instalațiilor reușind astfel să își atingă mereu obiectivul, și anume „Lucrări de calitate, clienți de calitate”.

Valori și calitate

Dorim să ne deparatajăm de firmele concurente prin calitatea prestatiei și prin implicarea în cele mai mici detalii, asfel încât să ne susținem Clienții în îndeplinirea obiectivelor pe care le au. Refuzăm rabatul la calitate în scopul diminuării costurilor, în schimb propunem soluții inovative pentru eficientizarea procesului de construcție sau pentru eficientizarea instalațiilor pe care le creăm. O muncă continuă de îmbunătățire ne aduce recunoașterea Clienilor și siguranță că vom genera doar colaborări de lungă durată.