Heartbeats este un festival de muzică. Este, de asemenea, o experiență muzicală unică care se centrează în jurul creştinismului, încurajând exprimarea libertății, a bucuriei în vremuri de nesiguranță, la speranță și unitate indiferent de confesiunea religioasă.

 

Evenimentul se adresează în primul rând adolescenților și tinerilor din ţară, dar și din țările vecine, fiind un festival foarte prietenos cu copii. Organizatorii vor transforma BT Arena într-un spaţiu unde toţi participanţii să se poată simţi bine şi vor pune la dispoziţie inclusiv spații de joacă dedicate copiilor între 2 și 6 ani. Anul acesta, accesul va fi gratuit copiilor sub 6 ani.

Prima ediție a Festivalului HeartBeats a fost lansată anul trecut (2022) pe scena românească și a avut parte de un mare succes,  anul acesta organizându-se a doua ediție, în perioada 1-3 iunie, pe BT Arena, Cluj-Napoca.

Fiecare zi va avea o tematică diferită :
  • Ziua 1 – worship
  • Ziua 2 – pop
  • Ziua 3 – rapp creștin

Line-up-ul este unul extrem de bogat, participând 18 trupe din toată Europa cum ar fi Croația, Austria, Elveția, Irlanda, Ungaria, dar și din Israel și US.

 

Festivalul este un eveniment creștin interdenominational (s-au alăturat mai multe culte creștine precum biserica lutherană și biserica greco-catolică) și oferă o experiență unică printr-o atmosferă de unitate, sigură pentru întreaga familie, unde pe lângă muzica de înaltă calitate, festivalierii vor putea beneficia și de worshopuri gratuite pe subiecte de actualitate, precum: apologetică, educație financiară, parenting, discipline spirituale, leadership etc, cu speakeri de renume internațional (din Korea, Africa de Sud, Elvetia, US, etc), o expoziție foarte diversă și o zonă de food truck de excepție.

Lucian Mustață, organizator HeartBeats Festival: „Este o realizare extraordinară că putem organiza în România cel mai mare festival de Christian Pop-Rock din Estul Europei. A fost nevoie de mult curaj pentru aceasta și suntem recunoscători partenerilor care au lucrat cu noi pentru a o face posibilă. Într-o lume care ne oferă noi motive de nesiguranță în fiecare zi, unde tineri nu sunt auziti, HeartBeats este un spațiu al speranței și unității, un loc în care să ne simțim bine împreună și să celebrăm căutarea sensului personal și colectiv.

 

Important! În cadrul evenimentului nu se vor comercializa băuturi alcoolice și produse pe bază de tutun.

 

În țara care, statistic vorbind, se plasează ca fiind cea mai religioasă din Europa, HeartBeats e primul eveniment de anvergură care se adresează aspirațiilor și stilului de viață al tinerilor creștini, conectându-se la realitățile sociale și culturale contemporane.

Dacă vrei să experimentezi bucuria pură timp de 3 zile pline cu muzică și distracție adevărată, te așteptam la HeartBeats Festival – locul unde inimile bat împreună în același ritm! Un eveniment marca HeartBeats Events, organizat de Asociația NOTEABOUTLIFE.

 

Sponsor principal : Noodle Pack

Parteneri : OM; Hospitality Partner – Marty; Mobility Partner – Autoworld;

Official Printing Partner – Daisler Print House; Youth Ministry International;

Sponsori : Seatbelt, Pizza 5 colturi,

Parteneri media : Alfa Omega TV

 

Pentru bilete și informații suplimentare : heartbeats.events / entertix.ro

 

Facebookfacebook.com/FestivalHeartBeats

Instagram : instagram.com/heartbeatsfestival