Sala de sport a liceului „Ana Ipătescu” din Gherla va găzdui ediția a V-a Expo Armenopolis, în perioada 23-25 februarie 2024.

Evenimentul este organizat de Asociația crescătorilor de păsări și animale de blană Armenopolis Gherla, cu sprijinul Primăriei Municipiului Gherla, ADP Gherla, Liceul „Ana Ipătescu”. Este vorba despre o expoziție aniversară, care marchează 10 ani de la înființarea asociației, scrie gherlainfo.ro

Vizitatorii vor avea ocazia să vadă pe viu în jur de 700 de exponate diverse – păsări de curte, fazani, păuni, porumbei, iepuri, la care se adaugă standul de exotică (papagali, canari, alte păsări exotice). Vor fi prezenți la Gherla crescători de renume din zonă, cu exponate dintre cele mai deosebite, din multiple rase și varietăți de culoare. Duminică, în ultima zi, vor fi exponate de vânzare.

Organizatorii pregătesc și o tombolă cu aproximativ 100 de premii (iepurași, porumbei, găinușe, hamsteri, porcușori de guineea, papagali cu cușcă)

Joi are loc arbitrajul, iar vineri, sâmbătă și duminică, locația are porțile deschise pentru vizitatori, după următorul program:

  • Vineri 10:30-20:00
  • Sâmbătă 8:00-20:00
  • Duminică 8:00-13:00

Toți copii cu vârsta de până la 18 ani au acces gratuit. Prețul unui bilet de intrare pentru adulți este de 10 lei. Prețul biletului de tombolă este 5 lei.