Bine ai venit la fabrica Bosch Cluj! Descoperă pozițiile disponibile în zona de producție, beneficiile oferite și un mediu de lucru curat și modern, unde munca ta este valorificată și răsplătită.

Sună la 0372 390 799

Beneficiile pe care le oferim: Sporuri specifice programului de lucru, Revizuire salarială anuală, Tichete de masă și beneficii flexibile, Bonus de performanță, Bonus de recomandare, Tichete cadou de sărbători, Mediu de lucru curat și modern, 25 zile de concediu, Cantină, Transport asigurat, Servicii medicale, Cursuri de formare.

Vrei să te angajezi pe o poziție disponibilă în zona de producție la Fabrica Bosch Cluj?

Sună la 0372 390 799

Pozițiile pe care le oferim în zona de producție sunt diverse, iar programul de lucru presupune 3 schimburi, include ture în weekend și vine la pachet cu diverse sporuri.

Încă din 2013, la Fabrica Bosch Cluj dezvoltăm produse de înaltă calitate pentru clienții noștri internaționali din industria auto. Producem unități de control electronice care sporesc siguranța rutieră și confortul șoferilor, cum ar fi unități de control electronice pentru airbag, pentru motor și sisteme anexe, dar și unități de control electronice pentru sistemul de propulsie eBike.

Ne aflăm într-o continuă creștere și dezvoltare. În septembrie 2021, am deschis cea de-a treia hală de producție. În acest sens, investim constant atât în zona de producție, cât și în cea de tehnologie de ultimă oră, dar și în dezvoltarea angajați noștri și a generațiilor viitoare. În fabrica din Cluj, lucrează în prezent peste 3.100 de angajați iar condițiile noastre de lucru sunt menite să inspire angajații în fiecare zi și să le ofere un mediu de lucru plăcut, curat, modern și productiv.

Utilizăm tehnologie de ultimă generație și punem accent pe instruirea continuă la locul de muncă a angajaților noștri pentru a ne dezvolta împreună. Pozițiile pe care le oferim în zona de producție sunt diverse, iar programul de lucru presupune 3 schimburi, include ture în weekend și vine la pachet cu diverse sporuri.