Un spațiu ideal pentru orice moment al zilei – Escape Garden Dej!

La noi găsiți combinații de stiluri gastronomice, carne, paste, pizza, meniul zilei sunt la rang înalt și se combină în perfectă armonie cu mirodeniile și sosurile cu ierburi aromatice pe care le folosim pentru savoare.

Meniul nostru este reprezentat de aperitive, feluri principale și deserturi, alături de variate băuturile, totul pentru a da o notă distinctă și pentru a transforma fiecare masă într-o adevărată aventură plăcută.

Elementele cheie care definesc Escape Garden Dej sunt PASIUNEA, IMPLICAREA, RESPONSABILITATEA și SERIOZITATEA.
Escape Garden Dej este un loc potrivit pentru a savura un pahar de vin cu prietenii sau pentru a vă petrece o zi de răsfăț, este locul ideal pentru un eveniment important din viața dvs, pentru o seară relaxantă sau pentru un prânz de afaceri.

Ne găsiți în Dej, str. 1 Mai, nr.1 și la numărul de telefon:
0364 410 206

Pentru o experiență specială, un loc primitor și cald, relaxant și totuși rafinat, alegeți Escape Garden Dej. Te bucuri de o servire de calitate, de produse deosebite realizate cu măiestrie, alături de atenția unei echipe tânără de profesioniști.

Escape Garden Dej – întreaga noastră existență se bazează pe perfecționare și pe părerea clienților.

Vă așteptăm și în Gherla, la Escape Club pentru aceleași servicii profesionale și ambianță plăcută, dar și Escape Events unde organizăm evenimente memorabile.

Ne găsiți în Gherla, str. Parcului și la numărul de telefon:
0264 242 942