Un spațiu ideal pentru orice moment al zilei – Escape Garden Dej!

 

La noi găsiți combinații de stiluri gastronomice, carne, paste, pizza, meniul zilei sunt la rang înalt și se combină în perfectă armonie cu mirodeniile și sosurile cu ierburi aromatice pe care le folosim pentru savoare.

 

Escape Garden Dej este un spațiu adecvat pentru a savura un pahar de vin alături de prieteni sau pentru a petrece o zi de relaxare, fiind locul perfect pentru un eveniment important din viața dumneavoastră, pentru o seară plăcută sau pentru o întâlnire de afaceri.

 

Vă oferim o gamă variată de opțiuni culinare pentru toate preferințele și cerințele clienților noștri, inclusiv preparate tradiționale, cât și italiene, special concepute pentru a mulțumi cele mai pretențioase gusturi.

 

Oferim spații generoase, personal de servire instruit și bucătăria noastră savuroasă pentru evenimentul dumneavoastră următor. Organizăm nunți, botezuri, aniversări și alte evenimente.

LocațieDEJ, STR. 1 MAI, NR.1

Contact0364 410 206

 

Vă așteptăm și în Gherla, la Escape Club pentru aceleași servicii profesionale și ambianță plăcută, dar și Escape Events unde organizăm evenimente memorabile.

Locație : STR. PARCULUI

Contact0264 242 942