Escape Garden Dej : Bucură-te de o escapadă culinară într-un restaurant încântător.

În mijlocul agitației și stresului vieții cotidiene, fiecare dintre noi visează la un spațiul ideal de liniște și frumusețe.

Indiferent dacă dorești să scapi de rutina zilnică, să experimentezi gusturi noi sau să te relaxezi într-un cadru încântător, Escape Garden îți oferă tot ceea ce îți dorești și chiar mai mult. Ia-ți o pauză și lasă-te sedus de acest restaurant de poveste.

Considerăm că mâncarea sănătoasă, proaspătă și gustoasă este un drept uman.

Vă așteptăm la restaurantul nostru, locul ideal unde tradiția și luxul se îmbină armonios. Aici, simțurile dumneavoastră vor rezona atât la frumusețea decorului, cât și la savoarea bucatelor.

Vă punem la dispoziţie o gamă variată de opțiuni culinare pentru a se potrivi tuturor gusturilor și nevoilor.

Meniul oferit de Escape Garden este o combinație savuroasă între bucătăria tradițională și cea internațională, special adaptate pentru a satisface cele mai pretențioase gusturi.

Înțelegem că feicare persoană are nevoi alimentare individuale. 

Fie că ești vegetarian, vegan sau ai preferințe alimentare specifice, restaurantul nostru oferă o gamă diversificată de opțiuni pentru satisfacerea fiecărui gust și preferințe.

Vă puteți bucura și de Meniul Zilei care se servește între orele 11:00-15:00 , dar și de produsele promoționale. Detalii despre meniul zilei le găsiți pe pagina de facebook: Escape Garden

Telefon :

0364 410 206

 0756 100 588

Comadă online : www.delivery.escape-club.ro

Locație :

DEJ, STR. 1 MAI, NR.1

Vă așteptăm și în Gherla, STR. PARCULUI, la Escape Club pentru aceleași servicii profesionale și ambianță plăcută, dar și Escape Events unde oferim spații generoase, personal de servire bine instruit și bucătăria noastră savuroasă pentru evenimentul dumneavoastră următor.

Organizăm zile de naștere, botezuri, majorate, nunți și alte evenimente. Vă punem la dispoziție două săli, una cu capacitate de 40, până la 160 persoane și încă o sală multifuncțională, Escape Events, care poate găzdui până la 400 de participanți.