„Evenimentele din ultima perioadă au schimbat din nou fața lumii … cine știe pentru câtă vreme și implicarea socială a tinerilor în momente ca acestea este cea mai mare bucurie pe care o putem trăi acum.

Echipa de voluntari ai Liceului Tehnologic Constantin Brâncuși ne-a spus povestea solidarității …. poveste pe care vrem s-o împărtășim cu voi.
Povestea începe cu ”vreau să schimb ceva prin implicarea mea”, cu constituirea unui grup de voluntari ai Liceului Constantin Brâncuși, Dej, prin demararea unei acțiuni de strângere de fonduri, apelând la colegii lor, elevii LTCB și cu dorința de a ajuta, alături de noi, Asociația „Vă ajutăm din Dej”.

Curioși să afle cum pot ajuta și dornici să ni se alăture, ne-am întâlnit și am hotărât să scriem povestea împreună, într-un parteneriat în care vom învăța cu toții lecția implicării și a empatiei Implicarea socială a tinerilor care-și doresc să ofere ajutor oamenilor care au fost nevoiți, pentru siguranța și libertatea lor, să-și abandoneze casele, a celor care au rămas acolo să înfrunte crunta realitate este unul dintre obiectivele asociației noastre acum.
Asadar, elevii LTCB, au donat suma de 1930 ron pentru ”Campania Dejul – Uniți pentru Ucraina”.

Mulțumim tinerilor voluntari ai LTCB și coordonatorilor acestei echipe de oameni inimoși: Prof. consilier școlar: Daniel Petru Zdrâncu, Prof. Cristian Păltinean, Director: Prof. Ilieș Teodor. Voluntariatul este o dovadă de maturitate și ….. multa empatie …”, este mesajul membrilor Asociației „Vă ajutăm din Dej”.