În lumea plină de culoare și creativitate a modei, brand-ul La Donna se remarcă prin eleganță, rafinament, diversitatea texturilor, culorilor și a modelelor concepute, dar și prin dorința de a promova femeia puternică, care se poate îmbrăca deosebit atât office, cât și elegant.

Conceput printr-o viziune proprie, La Donna a urmat o simplă filosofie, dar profundă: să creeze haine care să aducă zâmbetul pe buzele femeilor. Totul a pornit de la pasiunea pentru haine, de la un mic atelier de croitorie unde erau create piese deosebite pe care femeile să le poarte cu drag în fiecare zi a vieții lor.

Brand-ul La Donna a generat un impact in lumea modei, în capitala modei franțuzești, prin colecția haute couture concepută cu Cătălin Botezatu.

Fiecare colecție creată de La Donna este ca o poveste unică care se desfășoară în țesături fine și croieli impecabile.

Secțiunea Shop en-gros oferă persoanelor juridice posibilitatea de a achiziționa mai multe piese vestimentare și de a le expune în magazinele sale fizice sau online.

Un nou obiect de activitate, și anume cel de Shop online, oferă persoanelor fizice posibilitatea de a achiziționa o singură haină, bucurându-se în intregime de experiența La Donna.

Happiness is handmade conține piese vestimentare realizate în ediție limitată, pentru toate femeile care tânjesc după o stare de unicitate, pe care le-o oferim cu tot dragul.

Nuntă în Cer
Golden Age

Toate aceste noi secțiuni dezvoltate în cadrul brand-ului au sporit activitatea fabricii, au adus un plus de valoare hainelor concepute și au stimulat creativitatea oamenilor care alcătuiesc La Donna.

Colecțiile vestimentare și alte piese ale diverșilor colaboratori din Europa sunt expuse în magazinul La Donna, din Vivo! Cluj.

Comenzi online: https://ladonna-fashion.ro/