CRĂCIUN VIENEZ – Turneu național

CRĂCIUN VIENEZ, susținut de orchestra “Wiener Weihnachten Orchestra” și dirijor Miran Vaupotić, un concept muzical iubit și cerut de spectatorii din România se întoarce cu și mai multe spectacole în luna decembrie.

Și anul acesta valsurile vieneze vin să completeze atmosfera magică a Crăciunului. Companiile de spectacole CRĂCIUN VIENEZ și SPECTAKOLIS vă propun întâlnirea cu excepționalii artiști ai Wiener Weihnachten Ensemble, o orchestră de cameră formată din artiști ce au cântat în cele mai faimoase săli ale lumii pentru un „Crăciun Vienez” de cea mai bună calitate.

Dirijorul concertului, aclamat ca fiind „dinamic și informat” de către Buenos Aires Herald, croatul Miran Vaupotić a lucrat cu orchestre eminente, inclusiv Orchestra Simfonică din Londra, Orchestra Națională Regală Scoțiană, Berliner Symphoniker, Orchestra Palatului Schonbrunn, Orchestra Simfonică Radio din Praga, Orchestra Simfonică din Cairo, Orquesta Sinfónica Nacional Argentina și multe altele, având concerte în săli importante din întreaga lume, cum ar fi Carnegie Hall, Wiener Musikverein, Berliner Philharmonie, Victoria Hall, Forbidden City Concert Hall, Dubai Opera, Tchaikovsky Hall, International House of Music, CBC Glenn Gould Studio etc.

„Excelentul dirijor Miran Vaupotić a pregatit scrupulos interpretarea. „- New York Concert Review

Invitații speciali în spectacol, Tina Munteanu, apreciata soprană a Teatrului Național de Operetă și Musical Ion Dacian si tânărul tenor Christian Christoff, o minunată voce a tinerei generații de cântăreți de operă, se alătură și ei Crăciunului Vienez, pentru a vă face serata muzicală cât mai plăcută. Cei doi au mai colaborat și anul trecut în spectacolul de Crăciun de la Sala Palatului, interpretarea lor obținând ovațiile publicului.

Corpul de balet al spectacolului vă va prezenta gratioasele valsuri vieneze din frumoasele compoziții ale familiei de compozitori Strauss sau polcile săltăreț și mazurcile lui Franz Lehar. Vor fi și alte surprize muzicale ale mai multor compozitori celebri, ce li se vor dezvălui spectatorilor care vor să petreacă o superbă seară de decembrie în compania noastră.

Vă asteptăm alături de noi în următoarele date:

08 decembrie – SLOBOZIA, Casa de Cultura “Nicolae Rotaru” ORA 19:00
09 decembrie – PLOIEȘTI, Casa de Cultura a Sindicatelor ORA 19:00
10 decembrie – TULCEA, Teatrul “Jean Bart” ORA 19:00
11 decembrie – CONSTANȚA, Centrul Cultural “Jean Constantin” ORA 19:00
12 decembrie – GALAȚI, Casa de Cultura a Sindicatelor ORA 19:00
13 decembrie – CĂLĂRAȘI, Centrul Cultural Consiliul Judetean ORA 19:00
14 decembrie – PITEȘTI, Casa de Cultura a Sindicatelor ORA 19:00
15 decembrie – ALBA IULIA, Casa de Cultura a Sindicatelor ORA 19:00
16 decembrie – BAIA MARE, Sala ATP Center ORA 18:00
17 decembrie – ORADEA, Teatrul „Regina Maria” ORA 19:00
18 decembrie – DEJ, Centrul Cultural “Arta” ORA 19:00
19 decembrie – PIATRA NEAMȚ, Cinema “Mon Amour” ORA 19:00
20 decembrie – BACĂU, Teatrul de vara “Radu Beligan” ORA 19:00
21 decembrie – IAȘI, Cinema “Victoria” ORA 19:00
22 decembrie – SUCEAVA, Casa de Cultura a Sindicatelor ORA 19:00
22 decembrie – BUCUREȘTI, Sala Palatului ORA 19:00
23 decembrie – BUZĂU, Sala Consiliului Județean ORA 18:00

Biletele au fost puse în vânzare și se găsesc pe IABILET.RO

Reguli de acces:

  • ATENȚIE ! Pentru a putea urmării spectacolele artiștilor dumneavoastră preferati, vă rugam să respectați regulile pandemice în vigoare la momentul concertului !
  •  Vă rugăm să luați în considerare traficul rutier aglomerat și locurile reduse de parcare
  • După începerea spectacolului accesul este interzis iar locurile își pierd valabilitatea
  • Accesul copiilor sub 7 ani nu este permis. Copiii peste 7 ani plătesc bilet întreg
  • CONTRAVALOAREA BILETELOR ACHIZIȚIONATE, NU SE RETURNEAZĂ indiferent de motiv și NU SE FAC EXCEPȚII !!!
  • Nu trebuie să cumpărați bilete de pe site-ul VIAGOGO. Aici biletele se vând la suprapreț și nu este autorizat pentru a vinde bilete la concertele noastre. Cine achiziționează bilete de pe alte site-uri decât cele autorizate de organizatori își asumă toate riscurile și nu vor avea acces în sala de spectacol
  • Accesul în spațiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Dacă nu printați biletul, nu veți putea avea acces în sala de spectacol