La data de 24 septembrie, CFR Călători marchează “Ziua Libertății de Mișcare” (ZLM), prin organizarea unui concurs de fotografie. Concursul se va derula în perioada 22 septembrie 2023, ora 00:00 – 1 octombrie 2023, ora 24:00.

Cei care doresc să participe la concursul ZLM trebuie să aibă vârsta de cel puțin 16 ani și să trimită fotografii originale care să nu fi fost prelucrate, înscrise în alte concursuri și care să promoveze ideea libertății de mișcare cu trenurile CFR Călători.

Încarcă fotografiile pe un portal de transmitere de fişiere, precum https://wetransfer.com/ și transmite linkul cu ele la adresa presa@cfrcalatori.ro și poți câștiga:

LOCUL 1:

  •  2 bilete Interrail Global Pass. Ai astfel șansa să călătorești împreună cu o persoană dragă în 33 țări europene, timp de 1 lună.
  •  promoționale CFR Călători: power bank 4000 mAh, umbrelă, stick de memorie de 16 GB, portofel textil pentru bilet, pix pentru touchscreen și breloc.

LOCUL 2:

  • 1 card TrenPlus – ce iți oferă un număr nelimitat de bilete de tren cu 25% reducere din tariful integral de transport; plus 1 bilet gratuit dus-întors în trafic intern, la clasa I, la vagon de dormit pe o rută directă.
  • promoționale CFR Călători: cască bluetooth on-ear, stick de memorie de 16 GB, portofel textil pentru bilet, pix pentru touchscreen și breloc.

LOCUL 3:

  • 1 bilet gratuit dus-întors în trafic intern, la clasa I, la vagon de dormit pe o rută directă.
  • promoționale CFR Călători: cască bluetooth on-ear, stick de memorie de 16 GB, portofel textil pentru bilet, pix pentru touchscreen și breloc.

Atenție!

Fotografiile trebuie să promoveze ideea libertății de mișcare cu trenurile CFR Călători, să fie originale, neprelucrate și neînscrise în alte concursuri.

Pentru detalii despre condițiile de participare accesează REGULAMENTUL concursului disponibil pe https://www.cfrcalatori.ro/comunicate/concurs-de-fotografie-ziua-libertatii-de-miscare-2023