Cofetăria Lemnul Verde te așteaptă în Centrul Comercial Aurora din Dej, lângă magazinul Altex!

Descoperă un univers de gusturi rafinate și delicii dulci la Cofetăria Lemnul Verde! Indiferent dacă aveți o ocazie specială sau pur și simplu doriți să vă răsfățați cu ceva dulce, suntem aici pentru a vă îndeplini toate dorințele, cu produse delicioase și savuroase!

Fiecare desert este o operă de artă gustativă, creată numai cu ingrediente naturale, prin mâini dibace și o pasiune departe de a fi înfrântă, pentru a vă încânta papilele gustative cu gustul cel mai rafinat al produselor noastre.

Zilnic oferim o mulțime de sortimente de prăjituri gustoase, torturi spectaculoase, înghețată artizanală, fursecuri crocante, cafea aromată și multe alte delicii care te așteaptă pentru a-ți răsfăța papilele gustative, în toate formele și culorile frumoase, alături de o atmosferă foarte plăcută și prietenoasă.

» EVENIMENTE «

La Cofetăria Lemnul Verde, înțelegem că fiecare moment special merită să fie marcat într-un mod unic. De aceea, oferim torturi personalizate și candy bar, create cu atenție la detalii pentru a se potrivi temei sau preferințelor dumneavoastră.

Fie că organizați o nuntă de vis, un botez plin de bucurie, o aniversare specială sau orice alt eveniment de excepție, secretul pentru a face aceste momente cu adevărat de neuitat este dă vă răsfățați oaspeții cu cele mai delicioase dulciuri.

Pregătirea unui candy bar pentru evenimentul tău va încânta cu siguranță oaspeții de toate vârstele.

Dulciurile rafinate și elegante de la Cofetăria Lemnul Verde vor transforma orice eveniment într-o ocazie specială și memorabilă. Indiferent de evenimentul pe care îl sărbătoriți, lăsați gustul și frumusețea dulciurilor noastre să vă însoțească într-o călătorie senzorială de neuitat.

Succesul garantat pentru un eveniment reușit!

Ne găsiți şi pe pagina de Facebook Cofetaria Lemnul Verde şi pe site-ul nostru lemnulverde.ro

Pentru detalii și consiliere legate de oferte personalizate special nevoilor tale, ne poți contacta la telefon:

 0741 108 827

 Locații :

  • Piața Unirii, nr. 4-5, Cluj Napoca – 0753 095 680
  • Iulius Mall, Cluj-Napoca – 0748 028 742
  • Vivo! Cluj-Napoca – 0758 075 838
  • Aushopping Iris, Cluj-Napoca – 0748 028 742
  • Str. 1 Mai nr. 7, Dej – 0748 028 746
  • Centrul Comercial Aurora, Dej – 0758 114 464
  • Str. Hășdății nr.1A, Gherla – 0724 095 113