La Clinica Revital Fizioterapie gasiti urmatoarele proceduri:

CURENT DIADINAMIC (CDD)

CURENT TRABERT

TENS

ULTRASUNET (UUS)

VACUUM

CURENT INTERFERENTIAL 2 SAU 4 POLI

COMBO

LASER

ELECTROSTIMULARE 15′

IONTOFOREZA

PARAFINA

KINETOTERAPIE 15′ SAU 25′

WINBACK 20-30′

MASAJ

REJUVENARE FACIALA

IMPACHETARE ANTICELULITICA

ELONGATIE VERTEBRALA

 

Reusim in recuperarea medicala cu ajutorul:

  • medicilor de elita din Cluj-Napoca, care vin la Dej pentru a consulta pacientii clinicii Revital Fizioterapie. Sunt profesori doctori si conferentiari, cu vasta experienta clinica.
  • fizioterapeutilor experimentati, pasionati si dedicati inovatiei medicale. Tehnica personalizata de tratament eficientizeaza procedurile aplicate pentru fiecare pacient in parte, in functie de afectiune
  • aparaturi de ultima generatie, la dispozitia ta toata tehnologia de care ai nevoie pentru recuperare completa

 

ORAR PROCEDURI:

L-V 08:00 – 16:00

S 08:00 – 12:00

 

CURENT DIADINAMIC- FOLOSIT IN COMBATEREA SINDROMULUI DUREROS SI IN REUMATISMUL EXTRAARTICULAR.

Efect fiziologic – analgezic (creste pragul de stimulare senzoila), stimularea fibrelor musculare, vasodilatatie si hiperemie( eliberarea histaminei in tesuturi, efect trofic, rezorbtiv( creste fluxul sangvin si reducerea edemului), dinamogen( stimularea simtului vibrator, care mascheaza senzatia de durere- conform teoriei portii de control a durerii).

 

CURENT TRABERT -CURENT DE JOASA FRECVENTA APROPIAT CA EFECT DE CURENTUL DIADINAMIC.

Este un curent cu efect analgesic pronuntat si hiperemiant, durata tratamentului este de 15-20 minute, cu crestere treptata a intensitatii.

Indicat in radiculopatii( hernia de disc lombare, cervicale), stari postraumatice( contuzii, entorse, luxatii, intinderi ligamentare), artroze, periartrita, spondilita, mialgii

TENS – Inseamna stimularea electrica transcutanata nervoasa si reprezinta o metoda utilizata pe scara larga in fizioterapie. Ese o tehnica folosita in combaterea durerii, iar avantajele terapiei TENS fata de analgezicele traditionale sunt numeroase. In afara de faptul ca nu are aproape nici un efect secundar, aceastra terapie este mai ieftina decat cumpararea regulata de analgezice.

 

ULTRASUNET-  ESTE UN MICROMASAJ LA NIVELUL TESUTURILOR, ASIGURAND PENETRAREA SUBSTANTELOR ANTIINFLAMATORII IN PROFUNZIME

Beneficii: efect antalgic, metabolic- cea mai ampla componenta a terapiei  cu ultrasunete si anume ca prin ultrasunete se va declansa o eliberare ampla de mastocite, care vor produce histamine in exces. Efect miorelaxant- reducerea spasmelor musculare, efect de refacere osoasa.

 

Winback tecar – procedura non invaziva care se bazeaza pe energie de inalta frecventa. Permite o reabilitare de pana la doua ori mai rapida decat un tratament clasic. Nu exista contraindicatii speciale si nici efecte secundare, efectul termic se distribuie omogen si este perceput confortabil in toata zona tratata.

Laser – Influenteaza pozitiv curculatia sangvina locala, reduce timpul de tratament- accelereaza reproducerea celulelor si dezvoltarea lor, trateaza durerea, relaxeaza muschii si inlatura spasmele musculare, creste circulatia, stimuleaza sistemul imunitar local

 

Elongatia – Manevra fizica prin care se urmareste largirea spatiului dintre vertebre, in scopul degajarii discurilor intervertebrale. Aceasta terapie scade preiunea asupra coloanei vertebrale si amelioreaza durerea din articulatii. Poate trata herniile de disc, sciatica, lombosciatica, boala degenerative a discului, si multe afectiuni ale spatelui. Masa de tractiune este utilizata pentru ameliorarea durerii si restabilirea functiei musculare prin mobilizarea muschilor, ligamentelor, articulatilor. Ajuta la reducerea presiunii discurilor coloanei vertebrale.