Boierul La Florența – Fie că este vorba de nunta la care ați visat sau sărbătorirea botezului celui mic, de balul de absolvire pe care îl plănuiți sau de petrecerea companiei la care lucrați, vă stam la dispoziție cu un spatiu generos și cu totul special.

Boierul La Florența – amintirile tale vor fi de neuitat! Ne dorim ca, împreuna cu clientul nostru, să formăm o echipă creativă care să pună bazele unui pachet personalizat care să reprezinte ilustrarea dorințelor dumneavoastră cât și ale fiecărui invitat.

Boierul La Florența este situat în Dej, Parcul Mare (fostul Rex Parc)!

Echipa noastră vă întâmpină cu multă căldură, fie că doriți să încercați serviciile a la carte, meniul zilei sau fie că veți organiza un eveniment special.

Boierul la Florența  – La noi evenimentele sunt încununate cu succes, iar clienții noștrii vor fi pe deplin mulțumiți, acesta fiind scopul nostru principal.

Acordați-ne șansa de a vă organiza evenimentul mult visat, în noua noastră sală de evenimente! Experiența de peste ani în domeniul organizării evenimentelor, ne situează cu mult peste media pieței, în ceea ce privește calitatea și profesionalismul!

La finalul evenimentului, extazul și strângerea de mână a fiecărui client, reprezintă satisfacția noastră și garanția că avem cu adevărat o echipă de profesioniști!

Pentru că știm cât de important este ca totul să fie în acord cu dorințele și viziunea voastră, suntem alături de voi pas cu pas prin servicii integrate și de calitate.

Promitem să fim o gazdă bună și primitoare și vă asteptăm cu cel mai mare drag în incinta restaurantului nostru!

Fiecare detaliu este atent planificat din timp, sala este exclusivistă, servirea și echipa sunt ireproșabile

La Boierul La Florența – Restaurant cu specific românesc și internațional, REAMENAJAT 2022.

Mai multe informații la nr. de tel.: 0747 314 327 sau 0773 976 518

La Boierul La Florența

Dej, Parcul Mare (fostul Rex Parc)