Ne mandrim cu tot ce iese din atelierul nostru si nu ne sfiim sa o aratam. Mai jos vei gasi lucrari reprezentative realizate exclusiv de echipa AMA MEDIA Design.

AMAMEDIA vine in ajutorul Dvs oferind produse si servicii de cea mai buna calitate in domeniul productiei publicitare. Materialele testate periodic, utilajele de ultima generatie folosite si personalul gata pregatit sa faca fata oricarei provocari .

SERVICII OFERITE:

COLANTARI AUTO


COLANTARI PROFESIONALE


FOLII PROTECTIE CAROSERIE

FOLIE FARURI & STOPURI

 


COLANTARE TOTALA-PARTIALA
COLANTARE ELEMENTE CAROSERIE

DECORARE AUTO & TIR
DECORARE AUTO & TIR


Inscriptionam autoturisme, dube, camioane, prelate tir, etc.  Asiguram masurarea, machetarea Gratuit.
REPARATII PARBRIZE


Parbrizul masinii dumneavostra este fisurat sau ciobit? Echipa noastra de profesionisti are rezolvarea, oferindu-va servicii de cea mai inalta calitate.
RETAPITARE PAVILIOANE AUTO

Pavilionul dvs, este desprins sau chiar atarna ? Noi suntem solutia ta !

POLISH FARURI

Echipa noastra va vine in ajutor si de data aceasta cu serviciul de polish faruri. In mai putin de o ora farurile tale redevin noi, rezultatul de polish faruri este de fiecare data spectaculos.

De cate ori nu ai intors capul cand ai vazut o masina deosebita pe strada? Era chiar acel model care iti place tie sau pe care il ai deja. Insa ceva era diferit. Poate era culoarea, textura, un spoiler sau jante diferite? Asta inseamna stilizare sau tuning auto si, daca esti interesat de o lucrare similara, acesta este locul in care trebuie sa fii. Incepe prin a naviga prin paginile site-ului nostru si, cand esti pregatit.

Modern luxury car close-up. Concept of expensive, sports auto. Headlight lamp of new cars,copy space. A modern and elegant car illuminated

Adresa sediu:

Dej, str. Florilor 18

Orar:

9.00-18.00

Reclame, Folii, Polish, Colantari, Retapitare, Reparatii parbrize

Tel.:

0799 134 444

Email:

comanda@amamedia.ro