Consiliul Județean Cluj, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca, organizează 🎉Zilele Recoltei, ediția 2022. Evenimentul va avea loc în zona Cluj Arena – Parcul Stadion, în perioada 16 – 18 septembrie 2022, între orele 8.00 – 21.00.

Aceasta este a X-a ediție a Zilelor Recoltei la Cluj-Napoca, organizată în comun de administrația județeană și municipală și este derulată prin intermediul Asociației Produs de Cluj.

𝐀𝐥𝐢𝐧 𝐓𝐢ș𝐞, 𝐩𝐫𝐞𝐬𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧 𝐂𝐥𝐮𝐣: „𝐷𝑢𝑝𝑎 𝑧𝑒𝑐𝑒 𝑒𝑑𝑖𝑡𝑖𝑖 𝑎𝑙𝑒 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡𝑒𝑖 𝑠𝑎𝑟𝑏𝑎𝑡𝑜𝑟𝑖, 𝑑𝑒𝑑𝑖𝑐𝑎𝑡𝑒 𝑎𝑡𝑎𝑡 𝑓𝑒𝑟𝑚𝑖𝑒𝑟𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑐𝑎𝑡 𝑠𝑖 𝑙𝑜𝑐𝑢𝑖𝑡𝑜𝑟𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑜𝑟𝑎𝑠𝑢𝑙𝑢𝑖, 𝑛𝑢 𝑎𝑣𝑒𝑚 𝑛𝑖𝑐𝑖𝑜 𝑖𝑛𝑑𝑜𝑖𝑎𝑙𝑎 𝑐𝑎 𝑒𝑎 𝑎 𝑑𝑒𝑣𝑒𝑛𝑖𝑡 𝑜 𝑡𝑟𝑎𝑑𝑖𝑡𝑖𝑒 𝑚𝑢𝑙𝑡 𝑎𝑠𝑡𝑒𝑝𝑡𝑎𝑡𝑎 𝑎𝑛 𝑑𝑒 𝑎𝑛. 𝐼𝑖 𝑖𝑛𝑣𝑖𝑡𝑎𝑚, 𝑜 𝑑𝑎𝑡𝑎 𝑖𝑛 𝑝𝑙𝑢𝑠, 𝑝𝑒 𝑐𝑙𝑢𝑗𝑒𝑛𝑖, 𝑠𝑖 𝑛𝑢 𝑛𝑢𝑚𝑎𝑖, 𝑠𝑎 𝑖𝑠𝑖 𝑎𝑝𝑟𝑜𝑣𝑖𝑧𝑖𝑜𝑛𝑒𝑧𝑒 𝑐𝑎𝑚𝑎𝑟𝑖𝑙𝑒 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑠𝑒𝑧𝑜𝑛𝑢𝑙 𝑟𝑒𝑐𝑒 𝑐𝑢 𝑐𝑒𝑙𝑒 𝑚𝑎𝑖 𝑔𝑢𝑠𝑡𝑜𝑎𝑠𝑒 𝑓𝑟𝑢𝑐𝑡𝑒 𝑠𝑖 𝑙𝑒𝑔𝑢𝑚𝑒 𝑑𝑖𝑟𝑒𝑐𝑡 𝑑𝑒 𝑙𝑎 𝑝𝑟𝑜𝑑𝑢𝑐𝑎𝑡𝑜𝑟𝑖𝑖 𝑙𝑜𝑐𝑎𝑙𝑖.”

Zilele Recoltei la Cluj-Napoca adună aproximativ 120 de mici întreprinzători și fermieri clujeni care vor prezenta celor interesați fructe și legume de sezon provenite din fermele clujene, de la cartofii de Râșca, la ceapa de Mihai Viteazu și legumele de Jucu. Gospodinele vor avea la dispoziție și varză, conopidă, ardei sau gogoșari, vinete și roșii, precum și pătrunjel, cimbru, mărar sau hrean. Fructele vremii, de la mere, la pere de toamnă și piersici de vie, până la struguri de masă sau de vin, ori must proaspăt stors, de toate sunt de găsit și degustat la Zilele Recoltei.