FOTO: arhiva Facebook Morar Costan
„25 octombrie – Ziua Armatei României, o zi însemnată pentru istoria poporului român și pentru militari, pentru cei care au îmbrăcat și îmbracă uniforma Armatei Române.
Se împlinesc 78 de ani de la ziua care va rămâne scrisă în memoria națională, 25 octombrie 1944, eliberarea ultimei palme de pământ românesc de sub ocupația horthystă. În această zi importantă rememorăm faptele de vitejie ale bravilor noştri militari, le aducem un pios omagiu pentru sacrificiul lor de a apăra țara chiar cu prețul vieții și ne înclinăm cu respect în faţa tuturor militarilor care astăzi continuă tradițiile militare și apără unitatea naţională.
Suntem mândri să avem în comunitate militari care promovează valorile naționale, reprezentând un simbol al patriotismului, al devotamentului pentru ţară.
Astăzi militarii dejeni sunt la datorie, în unităţile militare, la manifestările dedicate Zilei Armatei României sau în misiuni.
Le transmitem tuturor aprecierea şi respectul nostru pentru modul în care au reprezentat și reprezintă țara și comunitatea în misiunile naționale și internaționale, dovedind profesionalism, devotament și spirit de sacrificiu și pentru implicarea în viața comunității. Multă sănătate şi succes în întreaga activitate!
La mulți ani, Armatei Române!
La mulți ani, tuturor militarilor din Garnizoana Dej!”, este mesajul Primarului municipiului Dej, Morar Costan.