Operația Ecaterinei, fiica părintelui Nicolae Dima s-a încheiat cu bine! Tumora nu era malignă, ci un chist! Operația a decurs cum nu se putea mai bine!
„Dragii mei!
Operația Ecaterinei s-a încheiat cu bine! Veștile sunt extraordinar de bune, mare este Dumnezeu! Medicul a extras o formațiune care nu se pune problema sa fie malignă. Pierderea de sânge și de țesuturi a fost minimă. Fraților, mare este puterea Domnului și a sfinților, mare este puterea rugăciunii în unitate!
Multumim echipei de medici în frunte cu Dl Adrian Iliescu un mare neurochirurg, pentru angajamentul extraordinar! Sunt eroii noștrii! Felul concret în care le putem mulțumi este să ne rugăm pentru ei! Haideți să-i punem pe pomelnicele noastre: Adrian , Radu, Anca Mariana, Brindusa, Iuliana, Diana, Ana-Maria!
Minunea aceasta este o conlucrare fericită între știința medicală și lucrarea lui Dumnezeu! Bucurati-va toți cei care v-ati rugat pentru Ecaterina! E o zi mare pentru noi toți! Slavă lui Dumnezeu pentru acest mare miracol!
Slavă lui Dumnezeu pentru toate!”, este mesajul parintelui Vasile Ioana
VĂ REAMINTIM
În data de 5 noiembrie 2022 se făcea APEL LA RUGĂCIUNE pentru ea:

La șirul de vești negre ale zilei, se mai adaugă încă una.

Ecaterina, fetița de 12 ani a soților Dima (părintele Nicu Dima, preot la “Sf. Nicolae Dintr-o zi“ și Cătălina Dima, realizator Radio Trinitas – doi oameni minunați), a fost diagnosticată cu tumoră cerebrală, fără simptome inițiale, apoi a intrat în comă, toată lumea este în stare de șoc.

Internată la Bagdasar Arsenie, tratată de cei mai buni medici, copila va primi mâine sprijinul ceresc al moaștelor Sf Ecaterina și ale Sf Nectarie, aduse la patul ei de către episcopii Varlaam și Timotei.
S-a format deja un grup de rugăciune continuă, cine dorește să se alăture, poate afla mai multe de pe pagina parohiei “Sf Nicolae Dintr-o zi“.

Ținte-te bine de viață, Ecaterina! Te vom salva cu toții: sfinți și oameni, deopotrivă!”, era mesajul părintelui la acea dată.