Jumatate de tara intra in aceasta seara la ora 18 sub avertizare COD portocaliu de ploi.  În intervalul menționat în Banat, Crișana, Maramureș, cea mai mare parte a Transilvaniei și Olteniei, precum și în nord-vestul Munteniei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Aceasta se va manifesta prin intensificări ale vântului (rafale de 70…90 km/h și izolat de peste 100 km/h), vijelii puternice, grindină de medii și posibil mari dimensiuni, frecvente descărcări electrice și averse torențiale . Avertizarea expira maine dimineata la ora 6.

A fost o noua noapte de distractie, cea de-a doua, la Electric Castle, iar zeci de mii de oameni au trait la maximum experienta de festival. Artisti mari, aflati pentru prima data in tara noastra, au facut ca atmosfera sa fie electrizanta. Muzica a rasunat de pe toate cele 12 scene, iar pe scena principala distractia a fost inceput de trupa asia, care alaturi de cei din public a cantat melodiile celebre ale anilor 2000.
Distractia continua si astazi, insa fara The Chemical Brothers, care in ultimul moment au anuntat ca nu mai ajung la bontida. Iggy pop va fi insa cap de afis al serii de vineri.

Președintele Klaus Iohannis a promulgat  o lege potrivit căreia autorităţile statului, cultele şi alte instituţii publice sau private pot iniția proiecte pentru susținerea copiilor care au părinți plecați la muncă în străinătate, finanțate de la bugetul de stat sau din fonduri europene. Organele de specialitate ale administraţiei publice centrale dar si locale precum şi alte entităţi eligibile pentru finanţare europeană, au dreptul să iniţieze şi să gestioneze proiecte din fonduri europene, care să sprijine u servicii de suport educaţional şi psihologic, activităţi recreative şi de socializare, tabere pentru copii, în vederea sprijinirii copiilor pentru traversarea perioadei dificile a separării de părinţi, .