𝐒𝐚𝐥𝐚 𝐝𝐞 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭 de pe strada 𝐀𝐮𝐫𝐨𝐫𝐚 𝐧𝐫. 𝟓, din incinta Școlii Gimnaziale ”Avram Iancu” – corp B 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐠𝐚𝐭𝐚 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐢𝐭𝐚 și odată cu începerea noului an școlar va fi accesibilă pentru comunitatea dejeană.

Sala de sport are o capacitate de 102 locuri fiind destinată atât uzului didactic cât și utilizării publice în perioadele în care calendarul activităților didactice permite acest lucru. Sala este dimensionată astfel încât să poată fi utilizată pentru mai multe discipline sportive și permite practicarea de sporturi precum baschet sau volei.

Partea de la parter este dedicată sportivilor și activităților acestora, iar partea de la etaj este dedicată spectatorilor. Sala, în regim de înălțime P+1 permite și organizarea de activități culturale sau recreative (expoziții, serbări etc ) competiții, concursuri non-sportive.

Proiectul ”Construire sală de sport școlară în cadrul Școlii Gimnaziale ”Avram Iancu”, Corp B, strada Aurora, nr. 5, municipiul Dej, județul Cluj este realizat prin Compania Națională de Investiții (𝐂.𝐍.𝐈) la solicitarea Primăriei Dej și este un 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭 𝐭𝐢𝐩.

Valoarea finanțării pentru construirea sălii de sport este 𝟔𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐞𝐮𝐫𝐨.