RESTAURANT LEMNUL VERDE – Am pregătit toate produsele necesare pentru o masă de Paște, pentru ca tu să petreci momente fericite alături de cei dragi.
Începând cu aperitivele noastre premium și tradiționale și la încheiere cu o gamă diversificată de deserturi prăjituri, cozonaci ,fursecuri si nelipsita pască tradițională.
Vă așteptăm cu drag pentru comenzile de aperitive atât la restaurant cât și la telefon:

0744 554 501

0753 095 581

Fie că dorești să servești ceva gustos sau un desert aparte, la Restaurant Lemnul Verde, găsești tot ce îți dorești!

Organizarea de nunți, botezuri, petreceri aniversare sau petreceri corporate, lansări de produse, recepții sau gale, într-un cadru elegant și exclusivist, unde detaliile fac diferența.
Regăsești clasă și rafinament într-un spațiu multifuncțional!

Restaurant Lemnul Verde – servim si MENIUL ZILEI!!!

Preț meniu – 25 lei (ciorbă/supă, fel principal și desert)!

Alege deliciile noastre bune, sănătoase și apreciate de clienții noștri!

Restaurantul Lemnul Verde este o locație de evenimente completă, unde zona outdoor și indoor creează cadrul potrivit pentru orice tip de eveniment!

Poți servi  în restaurant sau poți lua la pachet!

Oferim preparate de calitate, care fac ca fiecare oaspete să simtă că a luat parte la un adevărat festin. Alegem preparate deosebite pe gustul tuturor, preparate de poveste, ce vă așteaptă să le descoperiți.

Dacă ai un eveniment important te așteptăm cu drag în restaurantul nostru!

Promitem să fim cele mai bune gazde pentru nunți, botezuri, petreceri aniversare sau petreceri corporate, lansări de produse, recepții sau gale.

Restaurant Lemnul Verde – Ne găsiți în Dej, str.1 Mai, nr.7, la etajul Cofetăriei Lemnul Verde!

Pentru informații și rezervări la nr.

0744 554 501

Restaurant Lemnul Verde – Locaţia cu aer elegant, amenajarea autentică, preparatele şi modul lor de servire sunt toate gândite ca cei care ne trec pragul să se simtă excelent!