Vremea începe să se încălzească în județul Cluj.

După ce nopțile trecute termometrele înregistrau temperaturi de peste -20°C, meteorologii anunță faptul că vremea începe să se încălzească, iar maxima temperaturilor scăzute din acest weekend se va înregistra în noaptea de sâmbătă spre duminică, atunci când temperatura ar putea să scadă până la -10°C.

Prognoza Meteo pentru Joi, Vineri, Sâmbătă și Duminică în județul Cluj

Joi: Meteorologii anunță faptul că maxima zilei va fi de 1°C, cu 55% șanse de precipitații ce constau în ninsoare ușoară și vânt calm. Minima nopții va fi -4°C, cu 60% șanse de precipitații ce constau în ninsoare ușoară și vânt foarte ușor.

Vineri: Meteorologii anunță faptul că maxima zilei va fi de 3°C, cu 45% șanse de precipitații, izolat averse de ninsoare și vânt mediu. Minima nopții va fi -2°C, cu 55% șanse de precipitații ce constau în ninsoare ușoară și vânt ușor.

Sâmbătă: Meteorologii anunță faptul că cerul va fi acoperit, iar maxima zilei va fi de 0°C, cu 45% șanse de precipitații și vânt mediu. Minima nopții va fi -9°C, cu 65% șanse de precipitații ce constau în ninsoare ușoară și vânt foarte ușor.

Duminică: Meteorologii anunță faptul că maxima zilei va fi de 5°C, cu 60% șanse de precipitații ce constau în ninsoare și vânt semnificativ. Minima nopții va fi -3°C, cu 40% șanse de precipitații și vânt mediu iar cerul va fi parțial noros.