„Dragii mei,
✅Astăzi a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local în cadrul căreia ele acesta fiind adoptat cu unanimitate de voturi de către toți cei 13 consilieri.
✅Mă bucur să văd că toți colegii care fac parte din Consiliul Local Mica își doresc dezvoltarea comunei noastre, pe care cu toții o reprezentăm, indiferent de culoarea politică.
✅Toate obiectivele, privind investițiile din comuna noastră sunt, în primul rând, ca urmare a propunerilor și sugestiilor dumneavoastră, ale cetățenilor Comunei Mica.
✅În momentul de față mai există unele obiective mai vechi, care urmează a fi finalizate, unele se află în curs de demarare a lucrărilor sau la care se lucrează deja, iar alte obiective noi sunt în curs de implementare.
✅La nivelul Comunei Mica avem prevăzute lucrări majore, care după licitație vor trece la nivelul de a fi puse în practică. De exemplu investițiile legate de gaz și canalizare, obiective deja finanțate de către Ministerul Dezvoltării.
✅În cei 6 ani de mandat ca primar, Comuna Mica a atras fonduri nerambursabile în valoare de peste 25 milioane de euro.
✅Vreau să vă mulțumesc, dumneavoastră, cetățenilor Comunei Mica pentru încredere, susținere și sprijinul acordat, colegilor consilieri si colegilor din Primarie, echipelor de implementare ale proiectelor, Consiliul Județean Cluj, domnului Alin Tişe și Guvernului României.
✅Sunt și voi rămâne același om care va lupta zi de zi pentru a dezvolta Comuna Mica, deși de foarte multe ori din cauza birocrației multe proiecte importante pentru comuna noastră necesită mai mult timp și răbdare.
✅Cu încredere, seriozitate și perseverență, împreună dezvoltăm Comuna Mica!”, a transmis ieri, 31 ianuarie 2023, primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz.