În această toamnă ne întâlnim din nou la Zilele Clujului! Ca de fiecare dată, vă invităm să creionăm împreună sărbătoarea orașului și să transmiteți Primăriei ideile și propunerile dumneavoastră pentru ediția a X-a a evenimentului.

𝐀𝐩𝐞𝐥 𝐝𝐞 𝐢𝐝𝐞𝐢 ș𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐩𝐮𝐧𝐞𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐞𝐝𝐢ț𝐢𝐚 𝐚𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐚𝐫ă 𝐚 𝐙𝐢𝐥𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐂𝐥𝐮𝐣𝐮𝐥𝐮𝐢!

Ediția aniversară a Zilelor Clujului – a X-a – va avea loc în perioada 6-9 octombrie 2022. Primăria municipiului Cluj-Napoca invită clujenii să transmită idei și propuneri de proiecte pentru această ediție până la data de 1 septembrie 2022.

Creativ, dinamic, colorat, multicultural, conectat și incluziv, evenimentul Zilele Clujului reflectă comunitatea căreia îi este dedicat. Ultima ediție a Zilelor Clujului a reunit peste 250.000 participanți în cele 4 zile de evenimente. Sub mottoul Zilele Clujului creează legături, a zecea ediție va avea loc anul acesta în perioada 6-9 octombrie și va pune în lumină multiplele fațete culturale ale comunității clujene. Zilele Clujului 2022 va marca un deceniu de trăiri și emoții care reflectă evoluția orașului.

Devenit un eveniment de referință pentru clujeni și turiști, Zilele Clujului este o sărbătoare a întregii comunități. Primăria Cluj-Napoca subliniază faptul că implicarea comunității în conturarea programului este elementul cheie căruia i se datorează creșterea festivalului din ultimii ani. Zilele Clujului 2022 va marca, prin evenimente și acțiuni aparte, dimensiunea multiculturală a municipiului Cluj-Napoca.

În acest cadru, Primăria Cluj-Napoca invită publicul de toate vârstele, universități, instituții, ONG-uri, companii și nu în ultimul rând asociații culturale, sportive, sociale sau de alt tip, ca de fiecare dată, să contribuie la programul noii ediții a Zilelor Clujului prin idei de evenimente, de proiecte sau acțiuni care să rezoneze cu valorile comunității clujene.

Propunerile pot fi transmise pe adresa zileleclujului@primariaclujnapoca.ro sau prin Registratura Primăriei municipiului Cluj-Napoca, str. Moţilor nr. 7, precum și la primăriile de cartier, până la data de 1 septembrie 2022.

Cum a fost la ultima ediție Zilelor Clujului – aftermovie ZC 2019: https://www.youtube.com/watch?v=bp4FjjjwOzI

Noutățile despre program și activitățile din cadrul evenimentului vor fi publicate și pe pagina de facebook Zilele Clujului.

Vă invităm și în acest an să fiți alături de noi pe parcursul celor 4 zile de sărbătoare, în perioada 6-9 octombrie!

sursa: Emil Boc/Facebook